• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

20:46

ZAŠTO ME TO PITATE, PA BILO JE LOGIČNO DA TO URADIM! Košarkaš Partizana progovorio o odluci da ostane u Srbiji!

Partizan

ZAŠTO ME TO PITATE, PA BILO JE LOGIČNO DA TO URADIM! Košarkaš Partizana progovorio o odluci da ostane u Srbiji!

Podeli vest

Iako su mnogi košarkaši Partizana, ali i evropskih klubova odlučili da se vrate u otadžbinu Rašon Tomas je pauzu proveo u Srbiji

Crno-beli su se vratili treninzima, a Tomas je istakao da ova odluka za njega nije bila preterano teška.

(FOTO) RAŠON PROSLAVIO IZLAZAK IZ KARANTINA SA LEPOM ZVEZDAŠICOM! Tomas u društvu atraktivne Srpkinje!

– Volim Beograd, svi mi postavljaju ovo pitanje kao da je bizarno što sam odlučio da ostanem. Ali Beograd je zabavan grad, osećam se prijatno ovde i ne mogu da kažem da je odluka bila preterano teška. U kontaktu sam sa porodicom, svi su dobro i mislim da je moja odluka svima olakšala situaciju. Tokom izolacije sam čitao knjige, igrao video-igrice, bio u kontaktu sa bivšim saigračima i članovima porodice koji su ostali kod kuće - izjavio je Amerikanac za Partizan TV.

Foto: Starsportphoto

Povratak na parket je obradovao sve u klubu.

– Veoma sam uzbuđen što smo ponovo na parketu. Istina je, imali smo pauzu, bilo je to dobro za naše organizme, malo smo se odmorili, ali istovremeno smo imali „glad“ za utakmicama. Želeli smo da se vratimo na teren od prvog dana karantina i mislim da je ovo blagoslov za nas.

Tomas je istakao da je cilj Partizana ostao isti.

 Bez obzira na sve, naš cilj je isti, želimo titulu, posvećeni smo tom cilju. Želimo da uradimo sve kako bi išli u tom pravcu, a da bi to učinili potrebno je da budemo pripremljeni - zaključio je košarkaš Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17