• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2020

09:57

STIŽE BIVŠI IGRAČ BUDUĆNOSTI! Trinkijeri pronašao ZVER za Partizanov reket!

Partizan

STIŽE BIVŠI IGRAČ BUDUĆNOSTI! Trinkijeri pronašao ZVER za Partizanov reket!

Podeli vest

Partizan polako slaže kockice tima za narednu sezonu... Na radaru crno-beli i trenera Andree Trinkijerija je Devin Vilijams

Nakon što su kao mete označeni Amerikanci Endrju Gaudlok i Eldžin Kuk, na radaru crno-belih se našao njihov sunarodnik, ali pod košem.

Turski mediji prenose da je Partizan veoma zainteresovan za centra Tofaša Devina Vilijamsa.

Vilijamsu ugovor sa turskim klubom ističe na kraju sezone i očekuje se da ode nakon što je pružao zapažene partije, ali i jer Tofaš smanjuje budžet.

Vilijams ima 26 godina, visok je 2,06 metara i u tamošnjem prvenstvu prosečno je beležio 15,4 poena i 7,5 skokova, a blistao je i u Evrokupu sa 15,1 poenom i 8,1 uhvaćenom loptom po meču.

Ovdašnjoj javnosti bio je poznat po kratkoj epizodi u podgoričkoj Budućnosti, u koju je došao pred plej-of ABA lige 2019. godine.

Igrao je još za Bujučekmeče, filijalama Portlanda i Šarlota, kao i u Australiji i na Portoriku.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija