• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2020

13:27

SANJA GOL! Partizanov napadač raspalio strasti pred derbi: Degenk i Milunović? Neće nas sprečiti da damo gol!

Partizan

SANJA GOL! Partizanov napadač raspalio strasti pred derbi: Degenk i Milunović? Neće nas sprečiti da damo gol!

Podeli vest

Bliži se večiti derbi... Napadač Partizana Bojan Matić optimista je pred duel sa crveno-belima u Kupu Srbije

- Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Jednostavno za ovaj poraz nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po meni utakmica sezone - rekao je Matić.

On očekuje dobar derbi.

- Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom. Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači naš 12. igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama.

Postoji mogućnost i penala.

- Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje.

Matić je skenirao Zvezdu.

- Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, ima dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak - zaključio je, uz poruku da od detinjstva mašta o golu Zvezdi i proslavi pred "grobarima".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

MNOGO KOKODAČETE I NEŠTO SE BUSATE. HOĆETE DA VAM JA NEŠTO KAŽEM? GUBITE DERBI I OSTAJETE BEZ KUPA, ALI TO NIJE SVE. U ZADNJEM KOLU LIGE GUBITE U NOVOM SADU I ZAVRŠAVATE NA TREĆEM MESTU. TO VAS ČEKA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15