• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

09:10

ODGOVORIO NA OPTUŽBE "DELIJA"! Nisam simulirao, momcima iz Zvezde ne želim ništa loše!

Partizan

ODGOVORIO NA OPTUŽBE "DELIJA"! Nisam simulirao, momcima iz Zvezde ne želim ništa loše!

Podeli vest

Još uvek se nije slegla prašina posle večitog derbija u polufinalu Kupa Srbije. Fudbaler Partizana Bojan Ostojić tvrdi da nije simulirao na kraju

 Ta situacija je dosta unela pometnju. Miletić i ja smo išli na jednu loptu i on me je zakačio po kolenu i ja sam mislio da su mi otišli ligamenti. Bogu hvala posle utakmice se ustanovilo da je sve ok i uspeo sam da izdržim do kraja - rekao je Ostojić.

Nastavio je u istom ritmu.

 Iskren da budem nisam folirao. Dosta prijatelja imam u Zvezdi i poštujemo se i poštovaćemo se. Prethodni trener Zvezde Vladan Milojević mi je bio trener u Čukaričkom tri godine, jedni drugima smo čestitali na velikim pobedama. Ja sam im čestitao kada su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pa Liverpul. Ja tim momcima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše. Razumem da me neko vređa u stilu ‘ne znaš ništa’, ali ova poruka je poremetila i mene i moje najbliže, prijatelje, siagrače. Dobio sam i podršku od bivših igrača Zvezde i svima mogu da se zahvalim na tome.

Ostojić je dobio pretnje na društvenim mrežama.

 Meni je iskreno žao ko god da je to uradio. To je kultura koja se nosi iz kuće, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, ja znam koliko smo supruga i ja posvećeni našoj ćerkici, i da nam je teško palo. Ne znam čemu tolika mržnja, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan - dodao je Bojan Ostojić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Navijač sam zvezde, ali je ovo što su doživeli igrači Partizana, Postoji, Stojković, stevanović od strane grupe navijaca C. Zvezde bruka za sve Delije. Bruka, koji Delije nemogu tek tako da prihvate. Sami treba da odstrane sa tribina takve ekstreme. Nema te navijačke ljubavi prema voljenom klubu koji će me naterati da ovakve uvrede i pretnje upućene protivniku, ne ocenim kao veliku bruku zvezde koja ovakvim " manijacima" dozvoljava pristup na stadion koji nosi ime jednog izuzetnog sportiste i čoveka. U svoje ime i u ime onih pravih navijaca C. Zvezde, izvinjavam se Ostojiću i ostalim igračima Partizana zbog onog što su doživeli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija