• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

11:10

SANJA TITULU! Napadač hoće u Humsku, pita se SAMO PARTIZAN!

Partizan

SANJA TITULU! Napadač hoće u Humsku, pita se SAMO PARTIZAN!

Podeli vest

Nemanja Nikolić igra sjajno u Spartaku, i sanja da se sledeće godine vrati u Partizan, klub sa kojim ima ugovor

- Prema ugovoru, dužan sam da se 30. juna obratim ljudima iz Partizana. Ukoliko računaju na mene, u obavezi sam da se nekoliko dana kasnije pojavim i na prozivci. Zaista ne ne znam da li postoji mogućnost da se vratim, moje je da igrama i golovima pokažem kako mogu da računaju na mene. Inače, velika mi je želja da sa Partizanom osvojim titulu. Posle trijumfa nad večitim rivalom u polufinalu, verujem da je kup apsolviran, a naredna sezona mora da predstavlja juriš na šampionsku krunu, bio tu ja ili ne - rekao je Nikolić za "Mozzartsport"

On je objasnio i izjavu da je bolji od Sadika.

- Osećam potrebu da pojasnim izjavu koja se pre nekoliko dana pojavila u Kazahstanskim, a preneli su je naši mediji. Ispalo je da rekao kako sam bolji od Sadika, a to nisam izgovorio. Novinar koji me je kontaktirao kasnije se izvinjavao. Nemam pravo o tome da sudim, samo sam izneo statistički podatak da je moj odnos golova i minuta bolji od napadača koje Partizan ima pod ugovorom. Ništa više. Bilo bi nekorektno da kažem da sam bolji špic od Sadika. Hajmo ovako: on je u Partizanu, ja u Spartaku; on igra i rešava mečeve Lige Evrope, ja to takmičenje nisam ni osetio. Dakle, sve je jasno. Isto tako, preneto je kako sam kazao da su u Partizanu pogrešili što smo se rastali, iako ni to nikad nisam izgovorio. Moj posao je da igrama i učinkom pokažem da li će mi biti ukazana šansa. Odluku donosi struka.

Foto: Starsportphoto

Nikolić ističe da su mu je trener Milošević čestitao posle dva gola Partizanu.

- Nisam se posle te utakmice čuo sa crno-belima, bilo su okrenuti kupu, veliki ulog je bio na talonu i nisam hteo da smetam. Uvek sam imao fer odnos sa direktorskim tandemom Vazura-Iliev, a posle susreta su mi čestitali i Savo Milošević, rečima „svaka čast“ i svi njegovi pomoćnici. Dobio sam komplimente i iz Partizanove svlačionice. Verujem da im je prijalo da vide svog igrača u drugom klubu, na koga bi, eventualno, mogli da računaju - završio je Nikolić.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

SAMO SANJAJ JER SNOVE NE MOŽE NIKO DA TI UZME. HA, HA, HA....

moma52

pre 4 godine

Nikolić nema kvalitet za ozbiljan fudbal.U ovoj revijalnoj utakmici bez duela i oštrih startova on je pokazivao neko fudbalsko znanje,ali to nije dovoljno za takmičarski fudbal.Apatičan,flegmatičan i indeferentan odnos prema igri uz urođenu lenjost iritira svakog navijača Partizana.Dobar je on i lep momak i više uspeha bi imao na modnoj pisti.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za oktobar! Za samo tri dana stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka
PREOKRET

Mesečni horoskop za oktobar! Za samo tri dana stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka

Već na samom početku meseca očekuje nas prstenasto pomračenje Sunca u Vagi (2. oktobar), koje će doneti tektonske promene u narednih nekoliko meseci. Ovaj astrološki događaj će imati uticaj na sve znakove, a ponajviše na Vage, Rakove, Ovnove i Jarčeve. Takođe, osobe koje imaju podznak ili Mesec u blizini pomračenja mogu da osete ovaj događaj. Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, Pluton i Uran, tako da je ovo vreme suočavanja sa starim problemima.

29.09.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija