• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

21:00

(VIDEO) SUMNJIV PENAL ODLUČIO DERBI U NOVOM SADU! Vojvodina pobedom nad Partizanom putuje u Niš na finale Kupa Srbije!

Partizan

(VIDEO) SUMNJIV PENAL ODLUČIO DERBI U NOVOM SADU! Vojvodina pobedom nad Partizanom putuje u Niš na finale Kupa Srbije!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Partizana u poslednjem 30. kolu Superlige Srbije sa 1:0 golom Čovića sa bele tačke

Detalj koji je odlučio ovaj meč desio se u 13. minutu duela kada je Marković skrivio sumnjiv penal, a iskusni Čović sa bele tačke postigao ispostaviće se i jedini gol na ovom meču. Pokušavao je Partizan da dođe do remija danas, međutim, odbrana Vojvodine zatvorila je sve prilaze svom golu i sa pobedom putuju u Niš gde će se u sredu boriti sa crno-belima za trofej Kupa Srbije.

NAPADAČ PARTIZANA PRED ODLASKOM! Francuzi vode Sadika?

Vojvodina - Partizan 1:0

(Čović (penal) 13)

Stadion: Karađorđe   Sudija: Miloš Đorđić

Vojvodina: Simić, Andrić, Bralić, Saničanin, Đorđević, Stojković, Bojić (Gemović 83), Drinčić, Čović (Zukić 46), Vukadinović (Nešković 90), Mrkaić.

Partizan: Popović, Vujačić, Vitas,, Brežančić, Smiljanić, L. Pavlović (Stanojlović 86),  Zdjelar (Natho 46, Ivanović, L. Marković (Štulić 76), F. Stevanović (Suma 64), Matić.

KRAJ MEČA!

91. minut - Slobodan udarac za crno-bele koji je Natho umalo pretvorio u gol!

90. minut - Sudija Miloš Đorđić je produžio utakmicu za tri minuta.

88. minut - Debitant u crno-belom dresu Stanojlović je odmah po ulasku u igru umesto Pavlovića oprobao svoj šut. Lopta je otišla preko gola.

86. minut - Sam finiš meča u Novom Sadu. Vojvodina pred pobedom!

74. minut - Pritisak Partizana!

67. minut - Mogao je Partizan vrlo lako do 1:1, ali ostaje pitanje kako je Vitas sa pet metara glavom, sam pred golom Simića nakon ubacivanja Natha, uspeo da loptu pošalje prema levoj aut liniji...

64. minut - Stevanović napušta igru, a na teren ulazi Suma!

61. minut - Udarac glavom Antića ali bez veće opasnosti po crno-bele. Centrirao je Drinčić sa desne strane.

59. minut - Brz kontranapad Vojvodine prekio Bojića koga je u poslednjem trenutku osujetio Uroš Vitas!

57. minut - Velika šansa za Partizan! Odlično se Matić oslobodio svog čuvara i uposlio Natha koji je loše procenio situaciju i umesto šuta, oldučio da pronađe Markovića. Ostaje 1:0!

54. minut - Slobodan udarac za crno-bele iz izgledne pozicije, međutim, loš udarac Stevanovića. U nastavku akcije lopta se odbila do MArkovića koji je umesto da šutira sa nekih 18 metara, odlučio da centrira ka Matiću ui na taj način upropasti izglednu priliku za 1:1!

48. minut - Veliki broj prekršaja na startu drugog poluvremena. Natho je zamenio Zdjelara! Sa druge strane u igru je ušao Zukić umesto Čovića.

KRAJ PRVOG DELA!

44. minut - Čini se da je arbitar Miloš Đorđić izgubio kompas na ovom meču. Start Brezančića u kaznenom prostoru koji je bio jačeg intenziteta od onog Markovićevog nije okarakterisao jedanaestercom. Na kraju je zbog simuliranja pokazao žuti karton Mrkaiću!

 

 

41. minut - Marković posle nekoliko odličnoh driblinga šutira ka golu Vojvodine, ali direktno u Simića!

39. minut - Sam finiš prvog dela, udarac Mrkaića iz daljine ali pored gola Popovića!

33. minut - Pokušao je i Nikola Drinčić iz slobodnog udarca! Bio je zamalo neprecizan. Ostaje 1:0 za Vojvodinu.

31. minut - Sada i Matić pokušava glavom posle kornera, ali Simić ponovo lovi šut igrača Partizana!

30. minut - Kakva bomba Ivanovića sa nekih 20 metara, međutim, Simić vrhovima prstiju odbija loptu u korner!

29. minut - Odlično izveden slobodan udarac od strane Stevanovića iskosa sa leve strane, ali lopta završava zamalo pored stative.

25. minut - Prve čarke na terenu! Saničanin je grubo startovao nad Milanom Smiljanićem, a klupa crno-belh je burno reagovala. Na svu sreću kapiten Partizana brzo se pridigao i nastavio meč.

17. minut - Novi dobar napad Vojvodine, ali je odbrana crno-belih na pravom mestu ispred Bralića!

13. minut - Penal za Vojvodinu... Protestovali su fudbaleri Partizana posle ove odluke sudije Đorđiće, a domaći tim je preko Čovića došao do prednosti! Naime, Marković je u jednom duelu naleteo na napadača Vojvodine i sudario se sa njim, a Đorđić je bez oklevanja pokazao na belu tačku!

 

9. minut - Nepovezana igra na obe strane i veliki broj grešaka u dodavanju.

4. minut - Velika šansa za Vojvodinu na drugoj strani! Čović je izblokiran na petercu! Ostaje 0:0!

3. minut - Prva uzbudljiva situacija pored golom domaćina, ali Pavlović nije uspeo da na pravi način prmi loptu i šansa za crno-bele je propala. Nedugo zatim Bojan Matić je dobio žuti karton. U međuvremenu i Vujačić je srušen u kaznenom prostoru sa dve ruke, međutim, po mišlljenju Đorđića nema penala!

MEČ JE POČEO!

 

18.45 - Dobrodošli na lajv prenos poslednjeg 30. kola Superlige Srbije između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe". Ova dva kluba će u sredu u Nišu odigrati finale Kupa Srbije, tako da nas očekuje sjajna uvertira pred duel u Kupu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

DA JE I TAJ SVIRAO ODSVIRAO BI SVOJE. POJELI BI GA IAKO SU OBA PENALA ČISTA KAO SUZA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija