• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2020

20:40

8.000.000 EVRA? MALO JE TO, SLEDEĆI... Partizan traži za Sadika MNOGO VIŠE!

Partizan

8.000.000 EVRA? MALO JE TO, SLEDEĆI... Partizan traži za Sadika MNOGO VIŠE!

Podeli vest

Za Partizan je završen prelazni rok, bar što se tiče odlazaka, kaže Miloš Vazura, generalni direktor Partizana

Međutim,  prema njegovim rečima postoji izuzetak koji se odnosi na Umara Sadika. Nigerijac je skrenuo pažnju na sebe ove sezone, klubovi stoje u redu, a i Partizan ga neće tako lako pustiti. 

UZBUNA! MILIONI NA STOLU, MONAKO ZVAO VAZURU! Ali, ne nudi 15.000.000 evra...

UPRAVA OSTAJE, O OSTAVKAMA NE RAZMIŠLJA! Nema promena u Partizanu uprkos NEUSPEŠNOJ sezoni!

 

Lil je pokazao ozbiljno interesovanje, brojni italijanski klubovi, Borusija iz Menhengladbaha, a u svojim redovima ga želi i Monako. Moraće da zavuku ruku u džep, jer crno-beli ne odustaju.

- Za nas je prelazni rok, što se tiče odlazaka završen. Osim ako ode Sadik, a on ne može da ide ispod 15 miliona evra - rekao je Vazura za "Sportski žurnal".

Monako, ekipa koja je otkupila Strahinju Pavlovića za 10 miliona evra, hoće i napadača, a" Kneževi su spremni da plati 8.000.000 plus 2.000.000 kroz bonuse.

To za sada nije dovoljno kako bi Nigerijac napustio Humsku i videćemo kako će se dalje razvijati situacija u prelaznom roku. Sadik je ove sezone postigao 17 golova i imao je isto toliko asistencija na 39 odigranih utakmica.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija