• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

18:45

GROBARI U DELIRIJUMU! Potpisao na dve godine za Partizan! Sa njim samo nebo je granica! Oglasio se i sam košarkaš...

Partizan

GROBARI U DELIRIJUMU! Potpisao na dve godine za Partizan! Sa njim samo nebo je granica! Oglasio se i sam košarkaš...

Podeli vest

Nakon odlaska Korija Voldena iz redova Partizana, uprava crno-belih brzo je reagovala i ekspresno pronašla adekvatnu zamenu u vidu Kodija Milera Mekintajera

Mekintajer će u Partizan doći iz redova Cedevita, a sam košarkaš je putem svog Tvitera istakao da će u naredne dve godini nositi crno-beli dres!

ŠTA JE PISAC HTEO DA KAŽE NA TVITERU?! Pejdž nakon odlaska Trinkijerija i Voldena dodatno zabrinuo Grobare...

- Ludo je to kako život funkcioniše... Hvala Partizanu što mi je omogućio da u naredne dve godine budem deo crno-bele porodice- napisao je Mekintajer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

SMEŠNO. VIDELI SMO I CEDEVITI JE NEBO BILO GRANICA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija