• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

07:15

PARTIZAN PRONAŠAO PRVO POJAČANJE! Vezista konačno stiže u Humsku?

Partizan

PARTIZAN PRONAŠAO PRVO POJAČANJE! Vezista konačno stiže u Humsku?

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan na pragu je prvog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Blizu crno-belog dresa je kapiten Čukaričkog Marko Docić (27) , saznaje Informer

Prema našim saznanjima ekipa iz Humske ponovo je obnovila interese za odličnog vezistu koji je odigrao sjajnu sezonu na Banovom Brdu gde je 2016. godine stigao iz Ivanjice.

KAKVA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU! Reprezentativac umesto povratka u Humsku ODABRAO ČUKARIČKI!

Crno-beli su u nekoliko navrata opipavali puls Čukaričkog i pokušavali da pronađu zajednički jezik oko transfera rođenog Beograđanina, ali im to (do sada) nije polazilo za rukom. Čini se da je ovog leta pravi trenutak da se saradnja desi.

Foto: Starsportphoto©

Kako bi kapiten Čukaričkog stigao u Humsku, potrebno je da mu se "oslobodi" mesto u timu, a crno-bele će, kako saznajemo, napustiti Aleksandar Šćekić. Pozicija stamenog Crnogorca biće popunjena upravo dolaskom Docića, koji ima ugovor sa Čukom do 2023. godine.

Nekadašnji fudbaler Javora bi tako postao prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a vremena za adaptiranje na nove ekipu ima na pretek jer su pripreme crno-belih počele pre dva dana.

Foto: Starsportphoto©

Docić je karijeru započeo u ekipi Resnika, da bi kasnije od Radničkog iz Obrenovca te Srema iz Jakova stigao u superligaški fudbal 2013. godine i to u ekipu Javora, a pomenute 2016. godine usledio je transfer u Čukarički za koji je odigrao čak 118 utakmica i postao kapiten ekipe.

Prethodne sezone, iako igra na poziciji centralnog ili zadnjeg veznog, postigao je sedam pogodaka i na to dodao pet asistecnija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija