• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2020

21:35

(FOTO) ŽELI U PARTIZAN! Krilni centar bacio Grobare u DELIRIJUM!

Partizan

(FOTO) ŽELI U PARTIZAN! Krilni centar bacio Grobare u DELIRIJUM!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Stefan Janković je u prethodnoj sezoni igrao za atinski AEK, a zatim za Kapital Siti u Razvojnoj ligi. Taj period je krilni centar proveo na pozajmici, jer je ga veže ugovor sa crno-belima. Dolaskom Vlade Šćepanovića na klupu crno-belih Janković je dobio novu šansu u Partizanu

Dolaskom Vlada Šćepanovića na klupu Parnog valjka, umesto Andree Trinkijerija, otvorila se opcija da ovaj igrač, koji je studirao u SAD, možda ponovo dobije priliku starom jatu.

TEK SADA SLEDI LUDILO NA MALOM KALEMEGDANU! Potpisao za Zvezdu i zapalio sve! Oglasilo se pojačanje crveno-belih!

- Nisam ostavio trag u Partizanu kakav sam želeo. Iskreno pričam i svestan sam da nije to bilo to. Imam želju da popravim utisak i pokažem se u pravom svetlu. Još uvek sam formalno igrač Partizana - rekao je Janković, a potom nastavio:

Foto: Starsportphoto

- Kada je Trinkijeri otišao osetio sam da je prirodno da ulogu prvog trenera preuzme Šćepanović koji je sjajan čovek, iskren pre svega. Otvoreno sam pričao sa njim nekoliko puta u prethodnom periodu. Rekao je da me vidi u Partizanu.

- Nije još ništa definitivno, ali očekujem da do dogovora dođe i da mi se pruži prilika da pokažem šta umem - istakao je Stefan Janković u intervjuu za "Maxbet sport".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija