• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

13:29

PARTIZANOV SRBIN KOJI NIJE ZNAO SRPSKI! Nisam bio loš, ali sam napredovao!

Partizan

PARTIZANOV SRBIN KOJI NIJE ZNAO SRPSKI! Nisam bio loš, ali sam napredovao!

Podeli vest

Mladi fudbaler Partizana Denis Stojković izjavio je da je jedva čekao punoletstvo, potpisivanje ugovora i priliku da zaigra u crno-belom dresu

Fudbaler koji je prošao mlađe kategorije Juventusa i Torina, bio u londonskom Čelsiju, austrijskom LASK-u i ljubljanskoj Olimpiji, 4. avgusta napunio je 18 godina, kad je i potpisao profesionalni ugovor sa klubom iz Humske.

- Sa jedne strane brzo je prošlo ovih šest meseci od kada sam došao u Partizan. Pomogao mi je taj period jer nisam odmah ušao u vatru i morao da se prilagođavam igrajući utakmice, već sam radio sa čitavim timom i učio od njih na terenu. Sa druge strane, bilo je teško gledati ekipu kako igra, dok vi sedite na klupi i jedva sam čekao 4. avgust kada je sve trebalo da se ozvaniči. Za mene je to bio neverovatan period u kojem sam mnogo naučio od klupskih veterana -  rekao je Stojković za klupski sajt.

SRBI ŠOKIRALI JAPANCA! Zašto su svi BESNI I LJUTI ako odmah ne damo gol? Da probamo neku tehniku iz Japana!

SUPERLIGA: Derbi Zvezde i Spartaka, Partizan gostuje u Surdulici!

 


Stojković je sebe opisao kao napadača koji se sjajno se snalazi na svim pozicijama u napadu.

- Spreman sam da dam sebe 100 posto na bilo kojoj drugoj poziciji, ako šef tako odluči - rekao je Stojković.

On je u meču 4. kola Superlige protiv Radnika iz Surdulice (2:0) ušao sa klupe i asistirao Takumi Asanu za vodeći gol crno-belih, zbog čega ga mu se i Japanac zahvalio.


- Asano je super momak. Ne znam da li ste primetili da se on svaki put zahvali kada i ulazi i izlazi iz igre određenim gestom tela. Ja bih se zahvalio i Đoletu Ivanoviću koji mi je na moje istrčavanje dodao loptu, a potom je Asano posle mog centaršuta dao gol. Sada kada se setim, ne znam ni kako smo odigrali utakmicu po onakvoj kiši.

Stojković je rekao i da sada bolje govori srpski nego po dolasku u Partizan.

- Napredovao sam dosta u odnosu na period kada sam došao. Mislim da nikada nisam bio loš, ali sam se plašio da ne kažem nešto pogrešno. Straha više nema.

Govorio je i o svom odnosu sa drugim Stojkovićem u ekipi - kapitenom Vladimirom.

- Momci su me zaista svi super prihvatili, ali zaista. Vlada je jedan jedini, legenda srpskog fudbala - rekao je mlađi Stojković i dodao da su mu želje da nauči nešto novo i da opravda poverenje ekipe i trenera.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija