• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

19.08.2020

12:52

NAVIJAČI, BEZ PANIKE! Informer saznaje, iskusni vezista OSTAJE U PARTIZANU!

Partizan

NAVIJAČI, BEZ PANIKE! Informer saznaje, iskusni vezista OSTAJE U PARTIZANU!

Podeli vest

Iskusni vezista Bibras Natho (32) ostaće u Humskoj, uprkos najavama da bi ovog leta mogao da se vrati u rodni Izrael * Očekuje se da zaigra već narednog vikenda protiv Inđije

Navijači Partizana mogu da odahnu, Bibras Natho (32) ostaće u Humskoj! Iako su prethodnih dana stizale informacije da se kapiten Izraela zasitio crno-belih i da ima ponude za povratak u rodnu zemlju, on nema nameru da napusti redove srpskog vicešampiona, saznaje Informer.

Odmarao se

Natho nije igrao u prethodna dva meča, ali to ne znači da je otpisan
Izvor Informera

Nema ponuda

Iskusni vezista propustio je prethodne dve prvenstvene utakmice protiv Javora i Radnika, a njegov izostanak niko iz kluba nije objasnio. Otud su se pojavile priče da je nezadovoljan i da bi njegov poljuljani status u Humskoj mogao da iskoristi Makabi iz Haife da ga dovede.

Spekulisalo se i da je Izraelac zahtevao kapitensku traku, kao i da mu je trener Savo Milošević zamerio na prekomernoj kilaži, ali obe priče fudbaler je demantovao.

PAO POTPIS U HUMSKOJ! Golman produžio ugovor na još dve godine!

UZBUNA U HUMSKOJ! Natho napušta Partizan? Dva kluba PRATE situaciju u crno-belom taboru!

 


Prema rečima našeg izvora upućenog u situaciju s izraelskim fudbalerom, on bi trebalo već naredne subote da bude na terenu, čime bi bila otklonjena svaka dilema oko njegovog statusa.

Vraća se i Stojković

 

Osim Bibrasa Natha, "grobari" će u subotu protiv Inđije na terenu videti i Vladimira Stojkovića (37). Iskusni čuvar mreže ovog leta prepustio je mesto prvog golmana Aleksandru Popoviću, ali je od stručnog štaba dobio obećanje da će braniti evropske mečeve i utakmice visokog naboja u Superligi. Iako meč s Inđijom u subotu ne spada u tu kategoriju, on bi trebalo da bude među stativama, kako bi se "zagrejao" za meč protiv RFS za osam dana.

- Natho ne ide iz Partizana i od narednog vikenda vraća se u tim. Trener Savo Milošević računa na njega i plan je da u narednom meču protiv Inđije, kao i protiv letonske RFS Rige, bude u prvoj postavi. Makabi Haifa traži igrača na njegovoj poziciji, ali Natho ne namerava da ide iz Partizana ovog leta. Ni on ni klub još nisu dobili nikakvu ponudu, ni zvaničnu ni nezvaničnu. Niko ne može da tvrdi šta će biti u budućnosti, ali fudbaler zasad ostaje u Humskoj - kaže naš izvor blizak klubu iz Humske.

Nije bilo svađe

Navijači Partizana veoma su se zabrinuli kada su videli da je Natho pre dve nedelje nezadovoljan napustio teren u Novom Pazaru. Mnogi su njegovo mrmljanje u bradu protumačili kao sukob s trenerom Savom Miloševićem.

Natho je posle toga propustio dva meča, ali prema rečima našeg izvora, razlog za to nije bila svađa niti bilo šta slično.

- Partizan ima pet stranaca, a četvorica mogu na teren u Superligi. Nakon blamaže defanzivaca u Novom Pazaru, Milošević je odlučio da jedno od ta četiri mesta sigurno pripadne štoperu Makiju Banjaku. Umar Sadik je kao najskuplji igrač siguran u prvoj postavi, a Takuma Asano je u fantastičnoj formi i Miloševićev je miljenik. Ostalo je da se reši dilema Suma ili Natho. Šansa je pružena Sumi, ali to ne znači da je Izraelac otpisan. Svih pet stranaca igraće u evropskim mečevima. Da ne bi skroz ispao iz forme pred Evropu, planirano je da bude u timu naredne subote - zaključuje naš izvor.
 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija