• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

22.08.2020

15:30

DEFANZIVAC NAPUŠTA PARTIZAN! Crno-beli ostaju bez standardnog prvotimca!

Partizan

DEFANZIVAC NAPUŠTA PARTIZAN! Crno-beli ostaju bez standardnog prvotimca!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan mogao bi uskoro da ostane bez Nemanje Miletića koji na stolu ima ponude iz dve države

Kako je preneo Telegraf, Nemanja Miletić ima ponude iz Turske i Rusije i u dogovoru sa svojim agentima ozbiljno razmišlja da karijeru nastavi u inostranstvu.

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Crno-beli ostaju bez iskusnog defanzivca?

Pritisak ne postoji, ali klub mu gotovo izvesno neće praviti problem ukoliko u Humsku stigne ponuda koja će zadovoljiti čelnike Partizana. Miletić je izgubio mesto u timu nakon duela sa Novim Pazarom pa bi i ta činjenica mogla da utiče na njegovu odluku.

Foto: Starsportphoto

Miletić je pre Partizana igrao za Vesterlo i to mu je jedina sezona u inostranstvu, a u Srbije je nastupao i za kraljevačku Slogu, čačanski Borac i Vojvodinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija