• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2020

22:48 >> 22:30

(VIDEO) NATHO ZA MIRAN SAN U HUMSKOJ! Partizan se pomučio, ali savladao RFS za drugo kolo!

Partizan

(VIDEO) NATHO ZA MIRAN SAN U HUMSKOJ! Partizan se pomučio, ali savladao RFS za drugo kolo!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nakon pobede nad ekipom RFS-a iz Rige u Humskoj sa 1:0. Crno-beli su tako preskočili prvu od četiri prepreke na putu do grupne faze

 

Nije bilo lako, ali su crno-beli ostvarili zacrtani cilj i prebrodili prvu prepreku ka Ligi Evrope. Jedan meč mogao je da donese iznenađenje u Beogradu nakon odluke UEFA da se kvalifikacije igraju bez revanša. Ipak, crno-beli su zasluženo prošli dalje i sada na miru mogu da misle o utakmici sa Vojvodinom u Superligi.

PARTIZAN VRAĆA NAPADAČA! Nekadašnji centarfor crno-belih ponovo u Humskoj?

Prvo poluvreme nije bilo baš idealno po domaće. Nekoliko solidnih prilika nisu bile dovoljne da se ugrozi golman Kučer. Retko kada su Letonci zadavali probleme Partizanu, ali je "sevnulo" neliko neugodnih kontri iz kojih je uglavnom srpski internacionalac Darko Lemajić pokušavao da uradi nešto više, ali mu nije pošlo "za nogom".

Foto: Starsportphoto

Prvi pogodak i kamen sa leđa pao je u 52. minutu kada je Argentinac Koadio igrao rukum nakon centaršuta Filipa Stevanovića, a kao i uvek siguran sa "kreča" bio Bibras Natho. Do kraja meča gosti su pokušali da ofanzivnim izmenama nešto promene, ali je Partizan dominirao na terenu. Najbolju priliku da promeni rezultat imao je Sejdubu Suma koji je u 75. minutu lepo šutirao sa distance, ali pored gola.

Crno-beli se sada okreću duelu sa Vojvodinom u nedelju, dok će rivala u drugom kolu saznati u ponedeljak oko 13.00.

PARTIZAN - RFS 1:0 (0:0)

Natho u 52. minutu (penal) za Partizan

Stadion: Partizana (Beograd), Sudija: Zeven Hovnahsijan (Jermenija)

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Urošević, Banjak, Vitas – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (od 72. Suma), Natho, Asano – Sadik. 

RFS: Kučer – Savalnieks, Jagodinskis, Lipušček, Solovjovs - Ikaunijeks, Strumija, Šarić - Šimković (od 70. Ofor), Lemajić, Kuadio (od 70. Kuadio).

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade!

73. minut - Suma je bio jako blizu! Odličan udarac veziste Partizana prolazi tik pored desne stative.

72. minut - Promena u Partizanu. Suma ulazi umesto Stevanovića.

70. minut - Dvostruka promena kod gostiju. Ofor i Santana u igri, a van terena idu Šimković i Kuadio.

65. minut - Opao je ritam utakmice, gosti pokušavaju da napadnu jer nemaju više šta da izgube, ali sve to ne izgleda previše obećavajuće.

52. minut - GOOOOL! NATHO! Siguran vezista sa bele tačke!

51. minut - PENAL ZA PARTIZAN! Stevanović je pokušao da centrira, a Strumija igrao rukom.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

38. minut - Šansa za RFS. Šarić je probao sa ivice kaznenog prostora, a lopta ide pored gola.

36. minut - Još jednom preti Asano, ponovo odličan Kučer!

25. minut - Najbolja prilika na meču za Partizan! Natho je šutirao iz neposedne blizine, ali Kučer brani!

21.09 - TSC vodi 2:0! Lukić iz penala! Petroklub je dobio i crveni karton tako da je timu iz Bačke Topole otvoren put ka drugom kolu!

Foto: Starsportphoto

4. minut - Preti Asano na startu meča, ali za sada bez promene rezultata.

20.58 - Malo je požurio sudija pa je meč počeo dva minuta ranije!

20.47 - Poluvreme u Moldaviji, TSC vodi 1:0, ali ima igrača manje. Pogledajte šta je uradio Varga klikom OVDE,

20.28 - Partizan se do sada nikada nije sastao sa ekipom RFS-a pa će ovo biti premijerni duel dva tima.

20.18 - Na klupama za rezervne igrače ostali su sledeći igrači:

PARTIZAN: Popović, Stojković, Suma, Ostojić, Brežančić, Matić, Smiljanić

RFS: Ikstens, Sorokins, Zjuzins, Babičev, Santana, Isajevs, Ofor

20.14 - Pre nego što se okrenemo meču Partizana i RFS-a, da vas obavestimo da je TSC poveo u Moldaviji protiv Petrokluba golom Tomanovića!

20.01 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i ekipe RFS. Uz informer.rs pratite uživo dešavanje iz Humske.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija