• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

20:40 >> 20:38

(VIDEO) KAKVA DRAMA I POBEDA VOJVODINE U DERBIJU! Novosađani gubili do 90. minuta, a onda usledio veliki preokret! Suma i Milošević zaradili isključenje!

Partizan

(VIDEO) KAKVA DRAMA I POBEDA VOJVODINE U DERBIJU! Novosađani gubili do 90. minuta, a onda usledio veliki preokret! Suma i Milošević zaradili isključenje!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan sa 3:2 posle velike drame u 6. kolu Superlige Srbije

Kakva drama u Novom Sadu! Utakmice Vojvodine i Partizana poslednjih godina garantuju nestvarna uzbuđenja. Večeras je na "Karađorđu" bilo baš svega, zaista svega.

(VIDEO) FRKA U NOVOM SADU! MILOŠEVIĆ GAĐAO SUDIJU! Trener Partizana kipteo od besa, pa zaradio isključenje!

Vojvodina je nastavila sa odličnim igrama kada im u goste dođu crno-beli, ovoga puta bilo je možda i najuzbuljivije. Gosti su dva puta vodili, ali su na kraju ostali bez bodova za samo tri minuta.

Foto: Starsportphoto

Partizan je bolje započeo meč, imao nekoliko prilika preko Asana i Sadika. Domaći su imali najbolju šansu u 6. minutu kada je Gemović iskoristio kiks odbrane gostiju i došao do lopte, krenuo sam na golmana Popovića, pao u kaznenom, a sudija pokazao da je sve čisto.

Crno-beli do vođstva stižu u 40. minutu kada Sadik sjajni udarcem matira Simića i nagoveštava da bi gosti konačno mogli da sruše novosadsku tvrđavu. Međutim, svega pet minuta kasnije veliku glupost pravi Sejdubu Suma koji je nekoliko puta udario Nikolu Drinčića i zaradio direktan crveni karton.

Foto: Starsportphoto

Kao epilog toga stiže izjednačenje u 51. minutu preko Vukadinovića koji je proturio loptu pored nesigurnog Popovića. Partizan je od tog momenta morao da mnogo više vodi računa o odbrani. Čović je imao zicer 61. minutu. Ostao je sam na 10 metara od gola, ali iako neometan prebacio je ceo gol gostiju. Kazna stiže u 69. minutu kada je nakon centaršuta najviši u skoku Aleksandar Šćekić koji uspeva glavom da lobuje golmana domaćih i donese velikih 2:1.

U 74. minutu ponovo je bilo burno na terenu. Trener Savo Milošević bio je nezadovoljan odlukom sudije Jovanovića da ne dosudi faul nad Sadikom u kontri crno-belih. Gađao je arbitra flašicom za vodu pa je morao ranije da napusti teren.

Foto: Starsportphoto

Ni tu nije bio kraj drame. Vojvodina je nastavila sa napadima, a pogodak stiže u 90. minutu nakon sjajnog udarca Mladenovića sa nekih 20 metara. Lopta se od stativu odbila u mrežu i ostavila nemoćnog Popovića. 

Iako se očekivalo da je tu kraj, Aranđel Stojković u poslednjem minutu donosi veliki preokret Vojvodini i okončava neverovatnu utakmicu u Novom Sadu.

Dosta će se pričati o ovom meču narednih dana. 

Golove pogledajte u nastavku teksta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

VOJVODINA - PARTIZAN 3:2 (0:1)

Vukadinović u 51. minutu, Mladenović u 90. minutu, Stojković u 93. minutu za Vojvodinu - Sadik u 40. minutu, Šćekić u 69. minutu za Partizan

Stadion: Karađorđe (Novi Sad), Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

VOJVODINA: Simić - Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak (od 46. Đorđević) - Topić (od 46. Stojković), Drinčić - Bojić, Čović (od , Vukadinović - Gemović (od 46. Mrkaić).

PARTIZAN: Popović - Miletić, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Asano, Suma, Stevanović (od 69. Lutovac) - Sadik.

KRAJ!

93. minut - GOL! GOL! GOL! Kakva drama! Aranđel Stojković preokreće rezultat!

90. minut - GOOOOOOOL! Mladenović! Kakav gol fudbalera Vojvodine! Sa nekih 20 metara od stativu! Bio je nemoćan Popović!

90. minut - Igraće se još tri minuta!

77. minut - Dve promene u redovima domaćih. Mladenović Bojića, a Zukić u igri umesto Čovića.

74. minut - Isključen je sada i trener Milošević! Naljutio se strateg Partizana što sudija Jovanović nije dosudio faul nad Sadikom, a onda ga gađao flašicom za vodu. "Neću više da ćutim", poručio je Milošević prilikom izlaska sa terena.

69. minut - GOOOOOL! Sjajan udarac Šćekića koji lobuje golmana Simića za 2:1!

67. minut - Prva promena kod Partizana, Lutovac menja Stevanovića.

66. minut - Asano je imao sjajnu šansu! Izbio je sam na golmana Simića, imao je levo slobodnog Stevanovića, ali je odlučio sam da završi. Na kraju brani čuvar mreže domaćih.

63. minut - Nesiguran Popović ponovo. Čović je sada mogao da lobuje golmana Partizana koji je istrčao sa gol linije.

61. minut - Kakav promašaj Čovića! Imao je dosta vremena da se namesti sa nekih 10 metara, već je bio savladan golman Popović, ali vezista Vojvodine šutira preko gola.

51. minut - GOOOOL! Odličan solo prodor i pogodak Vukadinovića za izjednačenje!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Lalatović pravi tri promene. Umesto Gemovića u igri je Mrkaić, dok Devetaka ide van terena, a menja ga Đorđević. Poslednju promenu predstavlja izlazak Topića koji mesto prepušta Aranđelu Stojkoviću.

Foto: Starsportphoto

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

42. minut - CRVENI KARTON ZA SUMU! Nekoliko puta je laktom udario Drinčića u lice! Sudija Jovanović mu to nije oprostio!

40. minut - GOOOOOL! Sadik! Odlično se snašao napadač Partizana i ostavio Simića bez šanse!

30. minut - Dosta je opao ritam utakmice. Crno-beli imaju veći posed lopte, ali obe ekipe pokušavaju da zaprete, za sada bez uspeha.

12. minut - Sadik u šansi! Ponovo je centrirao Stevanović, ali napadač Partizana nije najbolje zahvatio loptu.

Foto: Starsportphoto

6. minut - Gemović pada u kaznenom prostoru, ali sudija Jovanović kaže da Popović nije napravio penal. Velika greška Vitasa i Banjka koji se nisu razumeli i dopustili napadač domaćih da uđe u šansu.

4. minut - Prva ozbiljna šansa za Partizan. Stevanović je proigrao Asana koji šutira pored gola koji brani Simić.

18.46 - Počeo je meč!

18.40 - Nakon pobede u Novom Sadu prošle sezone od 1:0, a onda i trijumfa u finalu Kupa posle penala, Novosađani ponovo žele dobar rezultat, dok Partizan želi "osvetu".

18.25 - Milošević je bio prinuđen da napravi dve promene u sastavu. Suma je konačno u prvoj postavi umesto Natha, a Popović opet preuzima mesto Stojkoviću.

18.20 - Partizan će u Novom Sadu igrati bez važnog šrafa. Više o tome pročitajte OVDE.

18.05 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 6. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Novog Sada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan Pancevo

pre 3 godine

Nisam ni sumnjao da Vojvodina nece pobediti kad sam video kako sudija sudi i kakvi su mu kriterijumi. Direktno je uticao na rezultat utakmice.

pa da

pre 3 godine

nije svirao penal za Vojvodinu i tako im pomogao... pa vi pojedinci niste normalni koliko patite i lazete sami sebe...

Dragan Pancevo

pre 3 godine

Koji crni penal kad se bacio preko golmana, amaterski potez.

ma da

pre 3 godine

i onaj rukom nije penal... pa zasto su vama svirali takav penal protiv onih jadnika u evropi...

Laki

pre 3 godine

Nije bio penal....golman je prvi dosao do lopte.....Sudija je katastrofalno vodio utakmicu....Suma zasluzio crveni...ali i Drinčić ništa manje. Faul nad Sadikom čist kao suza i to je gruba greška sudije. Savo je katastrofa trener i to ne menja uzasno suđenje. Za ovskvu utakmicu Lalat bi ubio sudiju))))..a Zvezda pisala svima pa i u Severnu Koreju...))))

pravi grobar

pre 3 godine

ajde ne mlati... oni su osteceni za penal....

Jadbgd

pre 3 godine

Pod HITNO promeniti trenera i kompletan szručni štab.Ipak ovaj klub treba da vodi neko kome je klub na prvom mestu.Pravi trener mora da ima viziju pogotovo što su mu sve želje ispumjene a rezultati ispod svakog nivoa.Plus neprimereno ponašanje što nema opravdanja.

Neverovatno

pre 3 godine

Prosto ne mogu da verujem da nije sviran onaj faul nad Sadikom. Kako je moguće da sudija to nije video? Pa, u šta je gledao?!? Neverovatno...

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Zasto je igrac Vojvodine prvo nezadovoljno rasirio ruke a onda pao na teren kada ja postignut treci gol ? Da li to ima kakve veze sa kladionicama ?

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Iskljucenje Milosevica sasvim opravdano, jer nije napravljen prekrsaj nad partizanovim igracem koji je prvo izgubio loptu , sam se sapleo a zatim sam pao. Kontakt je postojao ali nije uticao na saplitanje i pad partizanovog igraca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija