• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2020

14:46

GOTOVO! Partizan prodao Miletića, evo koliko će zaraditi!

Partizan

GOTOVO! Partizan prodao Miletića, evo koliko će zaraditi!

Podeli vest

Trener Aleksandar Stanojević je došao, stigao je i Aleksandar Miljković, ali to nije sve. Dok navijači Partizana čekaju još pojačanja, tim iz Humske ostao je bez jednog igrača. Nemanja Miletić odlazi

Nemanja Miletić (29) napustiće klub iz Humske i priključiti se ekipi Al Raeda iz Saudijske Arabije, saznaje "Telegraf"!

Povremeni reprezentativac će potpisati ugovor na tri godine, a od transfera crno-beli će inkasirati 500.000 evra.

Pregovori su trajali nekoliko dana, a crno-beli su na kraju pristali.

Pre nekoliko dana u Humsku je stigla i zvanična ponuda, pre koje se Al Read usmeno dogovorio sa Miletićem u vezi sa njegovim finansijskim uslovima.

Miletić je prebačen na desnog beka, a ove sezone napravio je puno grešaka. I pored novog ugovora čini se da je rastanak bio neminovan.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija