• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

17:45

DA LI JOŠ JEDAN NAPADAČ DOLAZI U HUMSKU? Postigao 4 gola na 6 utakmica pa poručio: Spreman sam da se vratim, ali se ne pitam samo ja!

Partizan

DA LI JOŠ JEDAN NAPADAČ DOLAZI U HUMSKU? Postigao 4 gola na 6 utakmica pa poručio: Spreman sam da se vratim, ali se ne pitam samo ja!

Podeli vest

Napadač Partizana koji već drugu sezonu igra na pozajmici u Spartaku iz Subotice postigao je četiri gola na šest utakmica Superlige Srbije što je skrenulo pažnju sportske javnosti, naročito što i dalje postoji opcija da se vrati u Humsku

Nikolić bi verovatno dobro došao Partizanu naročito sada kada je Đorđe Ivanović napstio ekipu i preselio se u Ljubljanu.

OGLASILI SE IZ PARTIZANA! Nakon VIŠESATNE SEDNICE stigla poruka iz Humske!

Povodom spekulacija da bi mogao nazad u Humsku oglasio se Nikolić koji je u ragovoru za portal "Mondo" otkrio kako stoje stvari. 

Znate kako, na meni je bilo da ja odradim svoj deo posla. Ne mogu da kažem da sam ja sjajan, bajan, imam ja svojih mana, ali da li će mene razmatrati nova struka u Partizanu ili ne...

Foto: Starsportphoto

Svaki trener ima neku svoju zamisao, a da se namećem jedino mogu igrama i postizanjem golova. To je moj posao. Moja želja je i ranije bila to, zato sam i došao u Partizan, u klub za koji navijam. Moji golovi i asistencije su jedini preduslov da neko kaže "da, taj igrač vredi" ili bilo šta drugo - rekao je Nemanja Nikolić za "Mondo".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 3 godine

Dobar si ti igrač,ali za taj klub u kome igraš.Mnogo si se ti poigravao sa nervima navijača Partizana svojom indolentnošću,apatijom i indeferentnim odnosom prema igri.Kada si pokušao da budeš borben,pravio si grube faulove na granici crvenog kartona,jer jednostavno nisi naučen duel igri.Znaš ti dovoljno fudbal,ali sporost i odsutnost iz igre te ne mogu preporučiti Partizanu,ako ovaj klub ikada misli da postane ozbiljan i kompetentan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija