• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2020

14:23

OTVORENO O SVEMU! Stanojević O sudijama, pritisku, fizičkoj spremi, sistemu, gromadi od kluba!

Partizan

OTVORENO O SVEMU! Stanojević O sudijama, pritisku, fizičkoj spremi, sistemu, gromadi od kluba!

Podeli vest

Novi početak za Aleksandra Stanojevića... Trener crno-belih ponovo će sesti na klupu tima iz Humske u meču Superlige protiv Rada (subota 20.00)

- Povećali smo broj treninga, da se bolje upoznamo, da igrači vide šta želim od njih. Nažalost, nisam imao čitav tim na raspolaganju, mnogi su bili u reprezentaciji, neki su bili povređeni, iskoristio sam priliku da se upoznam sa mlađim igračima - rekao je Stanojević.

PARTIZAN REŠAVA PROBLEME! Ova dva "BONUS" igrača su na meti crno-belih!

Otkrio je ko sigurno neće igrati.

-  Pored Sume koji je supsendovan, imamo još jedan problem, Brežančić se povredio tokom ovih treninga, osetio je bol, neće biti spreman neko vreme.

U Partizani je pritisak veliki.

Sigurno da je veliki pritisak kada igrate u Partizanu, strah od neuspeha i problem rešavate u glavi. I najbolji timovi su gubili velika finala. Bitno je da ne gubimo fokus, da zadržimo smirenost, da igrači ne razmišljaju mnogo, probaćemo izmenama da rešimo taj problem.

Igrači su ga dobro prihvatili.

-  Uvek je na početku dobro, videćemo za 10-15 dana da li će biti nasmejani, ja sam zadovoljan za sada.

SADIK PROGOVORIO O STANOJEVIĆU! Daćemo sve za novog trenera!

Govorio je i o strancima.

-  Imamo pet stranaca, sada je Suma dve kažnjen i znamo koga ćemo koristiti. Volim da rotiram, ne mora da znači da će Banjak biti siguran pozadi, naročito ako dovedemo pojačanje pozadi, možemo nekada da igramo sa svim strancima napred.

Foto: Starsportphoto

Sa fizičkom spremom nema problema.

Ostao je kondicioni trener, to je razlog da ne menjamo previše. Došao sam usred sezone, ostao je kondicioni, sve je isto, ali svaki trener donosi drugačiji rad, ja radim drugačije od Sava, on je imao drugačiji rad od prethodnog, to će doneti neke novine, ali što se intenziteta tiče, pratimo to što radi naš kondicioni trener Marko.

Pomenuo je i igru sa dva napadač.

-  Ovaj tim je tako selektiran da vam je nametnuto da igrate na taj način. Sadik i Matić su sličan tip igrača. Bitno je koliko vas ima u završnici. Ja volim da imam više igrača u zvaršnici, tako da već u samoj postavci napada igrači mogu da budu napred postavljeni, ne mora to da bude ni napadač. Malo sam skučen sa menjanjima, ne znači da nisam zadovoljan, ali bih voleo da malo menjem i da imam više opcija.

Osvrnuo se i na sudije.

Nadam se da će biti fer i korektno suđenje, da će poštovati ovu gromadu od kluba. Tako je u Španiji sa Realom i Barsom, to mora da se poštuje, to je prirodno i normalno, verujem da će biti pošteno suđenje - rekao je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

AKO VAM BUDU FER SUDILI NADRLJALI STE. DO SADA SU SVIRALI U VAŠU KORIST.

Vuki

pre 3 godine

Nije čestito ni seo na klupu a već poziva na "fer sudjenje". Znači, ako, ne d'o Bog, bude nerešeno ili Partizan izgubi, sudije nisu sudile fer i nisu ispoštovale ovu gromadu od kluba.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija