• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

17:55

GROBARI DOŽIVELI NOVO RAZOČARANJE I TO OD MOCE VUKOTIĆA!

Partizan

GROBARI DOŽIVELI NOVO RAZOČARANJE I TO OD MOCE VUKOTIĆA!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Partizan i jedan od autentičnih simbola "parnog valjka" Momčilo "Moca" Vukotić, izneo je svoje mišljenje o sukobu crno-belih i Fudbalskog saveza Srbije (FSS)

Vukotić je rekao da bi bez razmišljanja napustio FSS ukoliko bi on radio protiv Partizana:

"BIJE" PARTIZAN IZ SVIH TOPOVA! Novo SAOPŠTENJE crno-belih: Reketiranje, FSS! Pale teške optužbe!

- Pratio sam ovih dana šta se dešava, video sam da su navijači slali poruke preko transparenata na stadionu i ispred zgrade FSS, tražili od nas Partizanovaca da izađemo iz organa Saveza… Tačno je da se ja nalazim na funkciji skauta A reprezentacije, ali mislim da nema potrebe da dokazujem svoju privrženost Partizanu. Ja sam to dokazao mnogo puta tokom karijere, ali ne rečima, već delima.

Foto: Starsportphoto©

- U situacijama koje ne moram da navodim. I zato, budite sigurni, kad bih osetio da neko u Fudbalskom savezu Srbije radi tendeciozno i na štetu Partizana, ne bih zatvarao oči i istog trenutka bih otišao iz Saveza. To vam garantujem- rekao je Momčilo "Moca" Vukotić, a prenosi "Telegraf"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bas tako

pre 3 godine

e sada ces i ti da budes izdajnik jer tri praseta ne mogu da sazidaju kucu ako nema vuka....

BOGDAN VELJKOVIC

pre 3 godine

Apsolutno verujem Moci Vukoticu-jer sam zivi svedok tog vremena i on je to dokazao delima...to je nepobitno i jasno...!!!Partizan je pao kvalitetom na terenu u odnosu na C.Zvezdu sto je jasno i nepobitno...!!! Sa Stanojevicem ce rezultati biti mnogo bolji-u to sam siguran...Volim PARTIZAN kao oci svoje...!!! Budimo objektivni-budimo slozni...na terenu je povucen radikalan-dobar potez...kada ce se to dogoditi na tribine-dokle sramne podele-ko moze to resiti - da svi navijaci budu slozni kao sto su to navijaci C.Zvezde...???!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija