• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

21:33

(VIDEO) PENAL SPASAO PARTIZAN! Anemični crno-beli igrali produžetke u Moldaviji, Natho sa kreča rešio ovu HOROR utakmicu!

Partizan

(VIDEO) PENAL SPASAO PARTIZAN! Anemični crno-beli igrali produžetke u Moldaviji, Natho sa kreča rešio ovu HOROR utakmicu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifivikacija za Ligu Evrope pošto su na gostovanju u Moldaviji protiv Sfintula slavili sa 1:0 golom Natha u prvom produžetku duela. Naredni protivnik crno-belih biće belgijska Šarloa

Tragikomično je delovao Partizan ove večeri u Kišinjevu! Suma, Sadik, pa i Filip Stevanović odigrali su sve, samo ne fudbalsku utakmicu! Gnjavili su loptu kao "zmija žabu" narodski rečeno, te nije ni čudo što su crno-beli nakon produžetaka i penala Natha uspeli da prebrode prepreku zvanu Sfintul!

Domaćin se opredelio za bunker tokom celog meča, što fudbalere Partizan nikako ne amnestira od pas igre i konkretnih rešenja u napadu! Naredni protivnik Partizana biće Šarloa, a meč se igra u Belgiji.

Ukoliko četa Aleksandra Stanojevića želi da se domogne plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, taj meč ne sme da liči na ovaj večerašnji, jer se crno-beli u tom slučaju neće dobro provesti u Belgji!

OGLASIO SE FSS UOČI DUELA PARTIZANA U MOLDAVIJI!

Sfintul - Partizan 0:1

(Natho 103)

Stadion: Zimbru   Sudija: Juri Frišer (Estonija)

Sfintul:  Kalansea – Ožog, Novicov, Smirnov, Svinarenko – Sanja, Plamadeala, Slivka, Mošuljak (Gečak 86)– Mandrisenko, Volkov (Istrati 58).

Partizan: Stojković – Miljković, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho – F. Stevanović (Marković 63), Suma (Šćekić 109), Asano (Lutovac 81)– Sadik (Matić 77)

KRAJ!

120+1. minut - Greška Vitasa! Međutim Stojković interveniše u poslednjem trenutku!

120. minut - Još tri minuta igre!

117. minut - Pokušava domaćin da dođe do gola Partizana, međutim, nemaju pravu ideju! Sam finiš drugog produžetka!

115. minut - Partizan mirno privodi meč kraju! Crno-beli drže loptu u svom posedu!

108. minut - Dobra prilika za Lutovca, ali ostaje 1:0. minut kasnije Ščekić menja Sumu.

Kraj prvog produžetka!

103. minut - Partizan vodi! Matić je oboren, a Natho pogađa sa penala!

98. minut - Pritisak Partizana, ali Suma petlja i uništiva napada Parnog Valjka!

95. minut - Korner za crno-bele, nakon koga je Miljković pokupio jedan odbitak i šutirao, međutim, lopta završava daleko preko stadiona....

92. minut - Spora igra crno-belih u samom finišu akcija! sve se svodi na individualna rešenja Lazara Markovća i Sejdube Sume.

KRAJ REGULARNOG TOKA, SLEDE PRODUŽECI!

90. minut - Pritisak Partizana, sam finiš duela!

87. minut - Suma u novoj akciji! Lepo se okrenuo na 16 metara od gola i spoljnom šutirao pored stative!

85. minut - Suma asistira, a Asano sa pet metara petom prebacuje gol!

79. minut - Bojan Matić je u međuvremenu zamenio Umara Sadika i uspeo da promaši veliku šansu nakon dodavanja Sume! Oklizunuo se i šutirao daleko pored gola!

75. minut - Nova prilika za Partizan! Miljković je dao povratnu loptu glavom u pet metara, ali kasni Suma!

72. minut - Novi pokušaj igrača Partizana, tačnije Markovića, ali lopta i ovog puta zavrašava u naručju Kalansea!

69. minut - Pokušaj Markovića iz okreta, ali direktno u golmana Sfintula! 

Foto: Starsportphoto

63. minut - Lazar Marković menja danas nevidljivog Filipa Stevanovića!

62. minut - Partizan nikako da probije čvrst bedem ispred gola Moldavaca! slabo se kreću crno-beli, nema završnog pasa. 

55. minut - Gol visi u vazduhu, pritisak Partizana!

51. minut - Novi pokušaj sume, ali direktno u Kalansea!

48. minut - Odličan napad Partizana, Suma je zamalo bio neprecizan nakon dodavanja Sadika!

Kraj prvog poluvremena!

 

 

41. minut - Pokušao je i Asano nedugo zatim, ali ponovo nema gola!

38. minut - Sadik izbija sam pred gol Sfintula i uspeva da promaši neverovatno dobru šansu! Ostaje 0:0!

33. minut - Prilika za Sfintul! Mošuljak pokušava, ali direktno u Stojkovića. Sadik oboren na drugoj strani, nema penala.

30. minut - Partizan ima terensku incijaivu, dominira terenom, mađutim, jalovo deluju u tavršnici napada...

 

 

22. minut - Prva šasna za Sfintul nakon udarca Volkova, ali Stojković na mestu!

15. minut - Prva ozbiljna šansa za Partizan i to ponovo preko Sadika, ali je umesto udarca ka golu usledila asistencija! Ostaje 0:0. Nakon kornera Miljković makazicama pokušava, ali nema gola!

11. minut - Kombinovali su Suma i Sadik kroz sredinu, ali Nigerijac nije uspeo da uputi loptu ka golu Sfintula.

10. minut - Sfintul preti kontri i polukontri, dok Partizan strpljivo plete mrežu oko kaznenog prostora domaćeg tima. Bez konkretne prilike za gol do sada.

 

 

6. minut - Novi korner za Partizan i ponovo Natho centrira, ali samo do prve stative.

2. minut - Početna incijativa crno-belih što je i očekivano! Prvi udarac ka golu imao je Bojan Ostojić nakon kornera koji je izveo Natho, međutim, bez promene rezultata. Kasnije je i Sadik nakon oklevanja oboren u kaznenom prsotoru, ali nije pnela nije bilo!

Meč je počeo!

Foto: FK Partizan

18.25 - Dobrodšli na lajv prenos utakmice Sintful - Partizan u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope! Crno-beli u ovaj meč ulaze kao favoriti, aukoliko savladaju Moldavce u narednom kolu ih očekuje duel sa Šarloom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 3 godine

...ima li u Partizanu neki polupismeni trener koji ce KONACNO izbaciti ovog UROSEVICA....dokle vise ljudi moji, pa covek je izgubljen u vremenu i prostoru....kako je taj uopste zavrsio u Partizanu. Njegovog menadzera nominovati za Nobelovu nagradu...prodati ovako nesto je stvarno UMETNOST.

Srbijanac

pre 3 godine

Super sto je Partizan pobedio, još TSC da pobedi i da se nadamo da ce Zvezda proci narednog rivala i naravno Vojvodina da pomogne u sakupljanju bodova kako bismo imali 2 kluba u kvalifikacije za LS. Ne svidja mi se to to se klubovi raduju porazu nasih klubova(Partizan) jer svi treba da rade zajedno kako bismo imali vise klubova u Evropi....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija