• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

23.09.2020

15:38

KLADIONICE PREDVIĐAJU KRAH PARTIZANA! Bukmejkeri otpisali crno-bele protiv Belgijanaca!

Partizan

KLADIONICE PREDVIĐAJU KRAH PARTIZANA! Bukmejkeri otpisali crno-bele protiv Belgijanaca!

Podeli vest

Bukmejkeri pred sutrašnji meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope veliku prednost dali Belgijancima * Kvota da će Šarlroa proći dalje na bilo koji način iznosi svega 1,44, dok je na Beograđane 2,80

Evropske kladionice ne veruju da Partizan može u plej-of Lige Evrope! Srpski vicešampion sutra (19.00 RTS 1, Arena sport) gostuje ekipi Šarlroa u 3. kolu kvalifikacija, a bukmejkeri su veliku prednost dali Belgijancima.

Šarlroa jeftiniji sedam miliona evra

Iako bukmejkeri smatraju da je Šarlroa veliki favorit protiv Partizana, prema podacima specijalizovanog portala "Transfermarkt" crno-beli imaju gotovo sedam miliona evra skuplji prvi tim. Izabranici Aleksandra Stanojevića imaju ukupnu vrednost od 37,23 miliona evra, dok rival vredi 30,7 miliona evra. Najskuplji igrač u oba tima je Partizanov vunderkind Filip Stevanović (8.000.000 E). S druge strane, najvredniji fudbaler ekipe Šarlroa je defanzivni vezista Marko Ilajmaharitra (4.000.000 E).


Kvota da će lider Župile lige proći dalje na bilo koji način, nakon 90 minuta, produžetaka ili penala, iznosi svega 1,44, dok na Beograđane iznosi čak 2,80. Kvota da će belgijski tim slaviti nakon 90 minuta igre je 1,85, na remi je 3,40, a na crno-bele je ogromnih 4,80.

Pobedili sve redom

Glavni razlog zbog kojeg je Šarlroa toliki favorit u odnosu na vicešampiona Srbije je odličan start u prvenstvu Belgije. Nakon šest odigranih kola, popularni "kraljevi" imaju svih šest pobeda, uz gol razliku 12:2.


Trener Partizana Aleksandar Stanojević (46) svestan je koliko težak zadatak očekuje njegovu ekipu.

ŠANSE SU 50-50! Sadik zabrinuo navijače: Neće biti lako, u dobroj su formi!

CEO TIM PARTIZANA TESTIRAN NA KOVID! Stigli i rezultati!

 

Foto: Starsportphoto

 


 

PARTIZAN PROTIV BELGIJANACA


27. novembar 2008. Liga UEFA
Partizan - Standard 0:1 (0:1)
22. oktobar 2009. Liga Evrope
Klub Briž - Partizan 2:0 (1:0)
5. novembar 2009. Liga Evrope
Partizan - Klub Briž 2:4 (0:2)
18. avgust 2010. Liga šampiona (kvalifikacije)
Partizan - Anderleht 2:2 (0:0)
24. avgust 2010. Liga šampiona (kvalifikacije)
Anderleht - Partizan penali 2:3 (2:2)
26. jul 2011. Liga šampiona (kvalifikacije)
Genk - Partizan 2:1 (0:0)
3. avgust 2011. Liga šampiona (kvalifikacije)
Partizan - Genk 1:1 (1:0)

- Gledali smo Šarlroa. Dobra su i organizovana ekipa, čije igrače odlikuje velika fizička snaga. Oni su u odličnoj situaciji zbog pobeda na startu sezone. Što se nas tiče, Sadik nije sto odsto spreman, Lutovac je dobio temperaturu, ali nadam se da će sve biti u redu do meča. Pretpostavljam da će ovo biti drugačija utakmica od svih koje smo dosad odigrali. Šarlroa nije veliko ime kao što su u Belgiji to Anderleht ili Klub Briž, ali može da bude opasan - oprezan je Stanojević.

Osim što će se boriti s timom koji je u fantastičnoj formi, Partizan će igrati i protiv tradicije. Ekipa iz Humske je u poslednjih 12 godina odigrala sedam utakmica protiv klubova iz Belgije i nijednom nije pobedila u 90 minuta (vidite tabelu). Istina, slavni Anderleht im je ostao u lepom sećanju, pošto su nakon dva remija od 2:2 i boljeg izvođenja jedanaesteraca crno-beli ušli u Ligu šampiona 2010. godine. U ostalim duelima gubili su od Standarda, dva puta od Klub Briža i jednom od Genka.

Neće biti bunkera


Defanzivac crno-belih Uroš Vitas veruje da situacija ovog puta može da se okrene u korist Partizana. On smatra da njegova ekipa sutra neće morati da se muči s probijanjem protivničkog bunkera, pošto očekuje da Šarlroa bude ofanzivno orijentisan.

Foto: Starsportphoto

 

KVOTE


Dalje ide Šarlroa 1,44
Dalje ide Partizan 2,80
Pobeda Šarlroa u 90 minuta 1,85
Remi posle 90 minuta 3,40
Pobeda Partizana u 90 minuta 4,80


- Njihov stil igre nije se promenio otkako sam ja igrao za Gent i Mehelen. Stručni štab na čelu s Aleksandrom Stanojevićem temeljno pristupa utakmicama i rival nas neće iznenaditi. Jesu kvalitetan tim, ali ne bi trebalo da se plašimo. Verujem da će nam utakmica protiv njih biti lakša od prethodnih, jer neće biti potrebe da probijamo bunker, kao protiv Sfintula i Zlatibora. Međutim, i mi moramo da realizujemo svaku šansu koja nam se ukaže - poručuje Vitas.


USKORO NEĆE IMATI KO DA SUDI! Opet "seča" sudija u Superligi!

"VEČITIMA" PRETI NEVIĐENA KAZNA! Ako ne ućute FSS će im začepiti usta za sva vremena!



Stojić legenda oba kluba

Čuveni srpski golman, a kasnije i menadžer i sportski direktor Ranko Stojić (61), igrao je i za Partizan i za Šarlroa. Bivši reprezentativac Jugoslavije od 1980. do 1984. godine branio je za Partizan, a u dresu belgijskih kraljeva bio je od 1990. do 1992. godine, kao i u sezoni 1994/95. Od srpskih igrača za Šarlroa igrali su još Zoran Cilinšek, Paja Dolezal, Ištvan Dudaš, Nemanja Džodžo, Predrag Jovanović, Nebojša Malbaša, Darko Pivaljević i Branko Milovanović.



 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

... A i ne oslanjaju se na sudiju, nego isključivo na svoju igru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija