• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

09:11

U POSLEDNJI ČAS! Preokret, levi bek se vraća u Partizan posle 11  godina!

Partizan

U POSLEDNJI ČAS! Preokret, levi bek se vraća u Partizan posle 11 godina!

Podeli vest

Veliko pojačanje stiže u Humsku u finišu prelaznog roka, levi bek Ivan Obradović vraća se u Partizan!

Nedeljama se spekuliše o povratku Ivana Obradovića (32) u Humsku. Delovalo je u jednom trenutku da od pregovora neće biti ništa.

Ali, kako prenosi Mozzartsport došlo je do preokerta, a bivši reprezentativac Srbije pred promocijom.

Foto: reuters

 

Ovo je treći put da se govori o povratku Obradovića u Humsku, a čini se da su ovoga puta dve strane našle zajednički jezik, pa će se tako levi bek vratiti u Partizan posle 11 godina. Obradović će potpisati ugovor do juna 2021. godine.

Preokret je usledio u petak uveče pošto se Obradoviću nisu dopali pozivi koje je dobijao iz inostranstva. On će nakon Saragose, Mehelena, Anderhleta i Legije, sa kojom je završio saradnju ovog leta, vratiti u Srbiju. 

Iskusni levi bek je trenirao u Teleoptiku i fali mu još samo takmičarski ritam, a formu će verovatno doterati tokom reprezentativne pauze i biti sprema koliko već za "večiti" derbi. Obradović je za Partizan do sada odigrao 69 mečeva.

Ranije su angažovani štoperi Maki Banjak i Dušan Lalatović, desni bek Aleksandar Miljković i napadač Filip Holender. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija