• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

10:55

BURNO U HUMSKOJ! Odlazi još jedan NAPADAČ!

Partizan

BURNO U HUMSKOJ! Odlazi još jedan NAPADAČ!

Podeli vest

Posle Umara Sadika iz Partizana u finišu prelaznog roka će otići još jedan napadač

Bojan Matić je karijeru nastaviti u Grčkoj, kako prenosi Mozzartsport. Crno-beli su u završnim pregovorima sa tamošnjim članom Superlige, Artomitosom.

Očekuje se da tokom dana posao bude završen. U pitanju je pozajmica do kraja, a u ugovoru će biti opcija po kojoj će grčki klub moći da ga otkupi ukoliko bude zadovoljan njegovim učinkom.

Foto: Starsportphoto

 

Matić je u Humsku došao minule zime iz Vojvodine za 120.000 evra, a bio je želja tadašnjeg trenera Sava Miloševća. Na 22 utakmice dao je četiri i namestio dva gola, uglavnom dobijao šansu s klupe, da bi mu se dolaskom Aleksandra Stanojevića za šefa stručnog štaba status još više promenio, pa je kompromis pronađen u vidu pozajmice.

Podsećanja radi, Partizan je angažovao Žana Hristofa Baebeka na period od tri godine, pa će Francuz voditi napad "parnog valjka" u nastavku sezone, a tu je još jedan novajlija Filip Holender.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija