• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

12:04

MARKOVIĆ OPLEO PO GRCIMA! Kažu da NE MOGU DA NAPREDUJEM u Partizanu!

Partizan

MARKOVIĆ OPLEO PO GRCIMA! Kažu da NE MOGU DA NAPREDUJEM u Partizanu!

Podeli vest

Svetozar Marković 4. oktobra vatio se na mesto uspeha pošto je iz Olimpijakosa stigao na jednogodišnju pozajmicu

Jurio je Partizan Svetozara Markovića od sredine avgusta, a jurio je i Marković Partizan isto to vreme.

Želja za ponovnom saradnjom bila je prejaka uprkos protivljenju Olimpijakosa pa je mladi štoper poslednjeg dana prelaznog roka stigao u Humsku.

Foto: starsport

U razgovoru za klupski sajt, Marković je otkrio da se Olimpijakos bunio zbog povratka u Partizan, jer smatraju da neće imati dovoljno jakih utakmica za napredak. 

- Svi znaju da je moja velika želja bila da se vratim u Partizan. Pregovori nisu bili laki i trajali su više od mesec i po dana. Iako sam igrač Olimpijakosa, bio sam pozajmljen Larisi i prvo sam morao da raskinem ugovor sa njima, što sam uspeo bukvalno tri dana pred kraj prelaznog roka. U Olimpijakosu su smatrali da ovde neću imati dovoljno jakih utakmica da bih mogao da napredujem, ali pošto u mojoj glavi nije postojala nijedna druga opcija i nisam želeo nigde drugo sem na pozajmicu u Partizan, na kraju su se kockice složile.

Štoper je početkom jula prošle godine prešao u Olimpijakos u transferu vrednom 1.500.000 evra, ali se u šampionu Grčke nije naigrao fudbala. Ipak, Sveta smatra da je napredovao u prethodnom periodu.

Foto: printscreen instagram

- Mislim da sam napredovao za ovih godinu i po dana koliko sam bio u Grčkoj. Iako nisam igrao konstantno u prvih sedam meseci, od januara ove godine do kraja prvenstva u Larisi sam odigrao sve utakmice, a to mi mnogo znači. 

Ono što najviše interesuje navijače svakako je koliko će mu trebati vremena da se upozna sa novom ekipom.

- Nisam igrao tri meseca, bio sam i povređen, ali je to iza mene i spreman sam. Mislim da ću se brzo prilagoditi ekipi i šefovim zahtevima, jer ima dosta igrača koji su tu kao i pre godinu i po dana - rekao je Marković i dodao. 

Foto: Starsportphoto

- Šefa Stanojevića sam upoznao kada sam bio u Beogradu da bih potpisao ugovor. Znam šta očekuje od mene, ali ćemo pričati tek kada se pridružim ekipi i počnem da treniram sa njima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija