• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

11:29

GROBARI SU BESNI! Da li će Partizan menjati trenera?

Partizan

GROBARI SU BESNI! Da li će Partizan menjati trenera?

Podeli vest

Nije dobro Partizan otvorio novu sezonu, dva poraza u ABA ligi, poraz i pobeda u Evrokupu, navijači su nezadovoljni, pa bi odmah da menjaju trenera

Međuti, u Humskoj 1 uveravaju da naslednik Andree Trinkijerija Vlada Šćepanović ima podršku.

- Pratim društvene mreže, vidim šta se piše. Nećemo menjati trenera posle tri poraza. To nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno posle prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže - kazao je za Kurir Ostoja Mijailović.

Foto: Starsportphoto

 

Predsednika kluba, kao i sve partizanovce, boli način na koji je ispuštena pobeda protiv Budućnosti. 

- Zamislite kako bi bilo Danilu Nikoliću da šutne trojku u Areni, pred 16.000 navijača koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vetar u leđa, a sad ga nema. Šta da radimo, borićemo se, trpećemo udare, ali idemo dalje.

Foto: Starsportphoto

 

Mijailović poziva pristalice Partizana na strpljenje.

- Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najpre od Huventuda, onda i od Budućnosti. Preksinoć na nesrećan način, kao što su pobedili oni, mogli smo i mi. Trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja joj čestitam - dodao je prvi čovek Partizana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Mijailivicu, lepo zamoli navijace Partizana da ne menjaju trenera. Pa još jednom se potvrdjuje da naše klubove vode navijaci (Ne iz ljubavi, već iz koristi) . Imate li vi časti. Reci te im jednom, vi javljajte za nas ili nemojte da navijate. Dodji te na utakmice ako hoćete, ali pustite sport sportskim radnicima i sportistima. Navijaci su vazan faktor na tribinama za vreme utakmice, a kad se utakmica završi tu treba da se završi i njihov uticaj. Kad se smanji uticaj navijaca u vidjenje klubova u našem sportu, postizacemo i bolje rezultate. Navijaci, vasa je samo jedna stolica za koju ste "kupili " i to samo za tu utakmicu i dok ona traje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija