• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

22:01

(VIDEO) GORE DRUŠTVENE MREŽE! Partizan ZAGRMEO na Tviteru zbog Zvezdinog gola! "Da nije smešno, bilo bi tužno"

Partizan

(VIDEO) GORE DRUŠTVENE MREŽE! Partizan ZAGRMEO na Tviteru zbog Zvezdinog gola! "Da nije smešno, bilo bi tužno"

Podeli vest

Crvena zvezda je sa 3:0 pobedila Rad u 16. kolu Superlige Srbije, a prvi gol na meču postigao je Milan Pavkov iz sporne situacije. To je bio povod da se istog trenutka na Tviteru oglasi i Partizan

Pavkov je u 17. minutu načeo mrežu Rada, a na video snimku se čini da je loptu primirio rukom, pre nego što ju je sproveo u mrežu.

To je bilo dovoljno crno-belima da se putem zvaničnog Tviter naloga oglase.

- Da nije smešno, bilo bi tužno - piše uz okačen video.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija