• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2020

14:08

PREOKRET, IDE NA ZIMU!? Partizan već dobio ponudu!?

Partizan

PREOKRET, IDE NA ZIMU!? Partizan već dobio ponudu!?

Podeli vest

Lazar Marković već bi u zimskom prelaznom roku mogao da napusti Partizan

Kako prenosi "Mozzart sport" Marković je dobio poztiv da se preseli u Ujedinjene Arapske Emirate, a i sam igrač raspoložen je za tu opciju. 

Foto: Starsportphoto

Još uvek nije poznato koji klub je zainteresovan za Lazara Markovića, četiri srpska trenera rade u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te njih vide kao glavne favorite, pogotovo Vladimira Vermezovića koji vodi Hati, ali i Vuka Rašovića koji ja na klupi u Al Vahdi.  

Foto: Starsportphoto

Letos je Marković imao ponudu iz Turske, ali su on i klub zaključili da treba da ostane. Kako Marković ima problema sa povredama, ali i sa formom, u Partizanu su svesni da je plata od preko 500.000 evra prevelika i da je vreme za rastanak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija