• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2020

18:04

MILJENIK NAVIJAČA DOBIO PONIŽAVAJUĆI UGOVOR! Sluti na razlaz i odlazak bez obeštećenja!?

Partizan

MILJENIK NAVIJAČA DOBIO PONIŽAVAJUĆI UGOVOR! Sluti na razlaz i odlazak bez obeštećenja!?

Podeli vest

Saša Zdjelar ulazi u poslednjih šest meseci ugovora i od januara je slobodan u izboru nove sredine

Pregurao je Partizan najteži deo što se takmičarskog dela godine tiče, ali pravi izazovi za upravu tek predstoje! Saša Zdjelar ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, a novi koji mu je ponuđen bio je poražavajući po saznanjima Mozzart sporta. 

Foto: Starsportphoto

Srce tima i najkonstantniji igrač u poslenje dve sezone će prvog dana nove godine biti slobodan u izboru nove sredine, pošto mu ugovor istiće 30. juna, a po pravilima FIFA, kada igrač uđe u poslednjih šest meseci ugovora ima pravo da potpiše novi sa bilo kojim klubom, bez da mu trenutni poslodavac stoji na putu. 

Foto: starsport

Želeli su čelnici Partizana da potpišu novi ugovor sa Zdjelarom još letos, ali je ponuda bila poražavajuća, ako se u ozbir uzme status Zdjelara i uticaj na igru crno-belih, ali i plate drugih igrača.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija