• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2020

16:03 >> 18:54

(VIDEO/FOTO) MUKAMA NIKAD KRAJA! Partizan jedva slavio protiv Voždovca, Jojić nastavio da nervira "grobare"!

Partizan

(VIDEO/FOTO) MUKAMA NIKAD KRAJA! Partizan jedva slavio protiv Voždovca, Jojić nastavio da nervira "grobare"!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac u 18. kolu Superlige sa 2:0 (0:0). Partizan je nastavio sa pobedama u domaćem šampionatu, iako su tokom celog meča igrali ne baš po ukusu "grobara". Jojić, kao starter bio je trn u oku navijačima "parnog valjka" koji je sve do izlaska iz igre sredinom drugog dela bio bez prave energije na terenu, kao konkretnog pasa i šuta na gol. Takođe, tim Aleksandra Stanojevića za čitavih 45 minuta nije uputio šut u gol "zmajeva"

Mučio se Partizan pošteno, mada rezultat govori suprotno! Crno-beli su iz jedine dve prilike postigli dva gola i upisali važnu pobedu kolo pred odlazak na zimsku pauzu. Voždovac je večeras bio i više nego konkurentan i teško je oteti se utisku da je pomalo nepravedno poražen bez datkog gola, na kraju 2:0, golovima Asana i Markovića!

Foto: Starsportphoto

Poveli su crno-beli na startu drugog poluvremena preko Takume Asana. Ekipa Aleksandra Stanojevića dodatno se povukla posle tog gola i pustila prostor Voždovcu što je stvorilo prostora za kontre. 

Upravo tako je pao drugi gol, Natho je povukao loptu sa svoje polovine, lepo pronašao Markovića, koji je na iskustvo prevario Gajića i sproveo loptu između golmana i stative. 

Imao je i Voždovac svojih šansi, najveću u na startu utakmice, kada je Pantović neometan šutirao pored gola. Sem sa rezultatom, Partizan nema sa čim da bude zadovoljan posle utakmice sa "zmajevima"!

VOŽDOVAC - PARTIZAN 0:2(0:0)

Strelci: Asano 50, Marković 80. minut

Stadion "FK Voždovac", Sudija: Zoran Široki

VOŽDOVAC:  Preković - Milović, Gajić, Vuknović, Živković - Lasickas, Putičanin, Milosavljević - Pantović, Cvetićanin - Ajdinović. Trener: Jovan Damjanović

PARTIZAN: Popović - Vujačić, Banjak, Marković, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Jojić, Suma, Asano - Holadner. Trener: Aleksandar Stanojević

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Тоk meča

Drugo poluvreme

Kraj meča!

90. minut - Igra se još tri minuta!

86. minut - Čini se da obe ekipe čekaju kraj meča, gol Lazara Markovića dodatno je umrtvio intenzitet igre. 

81. minut - Dvostruka izmena u redovima crno-belih, izlaze Asano i Holander, na terenu su Stevanović i Štulić!

80. minut - GOOOOOL! Lazar Marković duplira prednost Partizana, sjajna asistencija Bibrasa Natha! Izraelac je lepo povukao loptu, uposlio Markovića, a ovaj na iskustvo "plasirao" loptu između golmana i stative! 

76. minut - Novi žuti karton, Urošević se nije složio sa odlukom glavnog arbitra, te mu je sudija zbog protestra pokazao žuti karton. 

72. minut - Izlazi Miloš Jojić, na teren će Lazar Marković. Izmena i u redovima Voždovca, izlazi Cvetićanin, njega menja Miloš Stojčev. 

Foto: Starsportphoto

67. minut - Srušio je Milović Takumu Asana, sudija je svirao faul i pokazao defanzivcu Voždovca žuti karton! Ipak, katastrofalan centaršut Miloša Jojića. 

61. minut - Izmena u redovima Partizana, sa terena izlazi Sejduba Suma, na njegovo mesto će Bibars Natho. Nezadovoljan je Gvinejac što je zamenjen!

60. minut - Opasan napad Voždovca, Pantović je uposlio Cvetićanina, ali je lopta otišla daleko pored gola. 

57. minut - Zatvorio je Partizan sve prilaze svom golu i tera rivala da napadi kreću od golmana Prekovića. 

50. minut - GOOOL! Partizan vodi, strelac je Takmuma Asano! Pobegao je Japanac odbrani zmajeva, idealan pas mu je poslao Šćekić i crno-beli vode sa 1:0.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, bez izmena na obe strane. 

Prvo poluvreme

47. minut - Ogromna šansa za Luku Cvetićanina u sudijskoj nadoknadi, ali je Aleksandar Popović fantastično reagovao. Poluvreme za zaborav Partizana!

Foto: Starsportphoto

45. minut - Najozbiljnija prilika za Partizan, Asano je dobio prostora uposlio Holandera, ali je reprezentativac Mađarske pogodio samo spoljni deo mreže, ostaje 0:0!

40. minut - Posle jednog sudara glavama Svetozar Marković je pao na travu, ali se činilo da je sa njim sve kako treba. Ipak, Marković se sve češće hvata za glavu i čini se da je sudar ostavio posledice.

36. minut - Opao je ritam utakmice, Voždovac još uvek ima posed na svojoj strani, ali bez konkretnog učinka na polovini rivala. 

30. minut - Najgora predstava Partizana u uvodnih 30 minuta ove sezone! Četa Aleksandra Stanojevića saterana je na svoju polovinu, Voždovac mnogo opasniji i konkretniji.

Foto: Starsportphoto

28. minut - Još jedan napad Voždovčana na boku, ovoga puta opasnost je raščisto Vujačić. 

24. minut - Nova opasnost pred golom Partizana, Lasickas je bio u dobroj poziciji za centaršut, ali je Litvanac pogodio Jojića. Bolja igra Voždovca u dosadašnjem delu meča.

18. minut - Agresivan start Saše Zdjelara na kapitenu Voždovca, čini se da je Putičanin ozbiljnije povređen. Žuti karton za kapitena Partizana. 

Foto: Starsportphoto

12. minut - Probio je Ajdinović po boku, ubacio loptu, loše je reagovao Marković, a lopta je sela na nogu Pantoviću, koji pogađa spoljni deo stative. Najveća prilika u dosadašnjem delu meča, ostaje 0:0!

8. minut - Dobro su kombinovali Holander i Suma, krenula je kontra Partizana, ali je Jojiić loše prihvatio loptu na ivici šesnaesterca. 

5. minut - Prva ozbiljnija šansa pred golom Partizana, Cvetićanin je ubacio loptu na peterac, ali je Banjak raščistio. 

1. minut - Aleksandar Miljković imao je poslednjih dana povišenu temperaturu, te će danas po boku igrati Maki Banjak. 

Foto: Starsportphoto

1. minut - Utakmica je počela!

16:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 18. kola Linglong Superlige Srbije između Voždovca i Partizana. Sve detalje sa današnjeg meča možete pratiti uz portal Informer.rs!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija