• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2020

20:56

(VIDEO) LUDNICA U HALI SPORTOVA! Duh Kecmana ušao u Tomasa na 0,6 sekundi do kraja! Mega je pala!

Partizan

(VIDEO) LUDNICA U HALI SPORTOVA! Duh Kecmana ušao u Tomasa na 0,6 sekundi do kraja! Mega je pala!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mega Soccerbeta sa 79:77 nakon velikog preokreta na startu poslednje deonice u kojoj su crno-beli serijom od 12:0 došli do vrlo važnog trijumfa u okviru ABA lige. Ključne poene za Partizan na 0,6 sekundi do kraja postigao je Rašon Tomas, kao i svojevremeno Dušan Kecman u Zagrebu pre ravno 10 godina kojima je srušio Cibonu!

Partizan se blago rečeno raspao u prvom deLu meča, primivši čak 50 POENA ZA PRVO POLUVREME!

Partizan - Mega Soccerbet 79:77 (16:27,24:23,16:15,23:12)

Dvorana: Ranko Žeravica  Sudije: Uroš Obrknežević, Marko Juras, Vladimir Vesković

Partizan: Mika, Miler Mekintajer 22, Zagorac 4, Pejdž 15, Dangubić 2, Gordić 7, Jaramaz 5, Veličković 8, Janković 3, Tomas 3, Trifunović, Mozli 10

Mega Soccerbet: Mišković 2, Smit 8, Petrušev 23, Tepić 4, Kljajević, Momirov 6, Novak 10, Simonović 14, Jovičić, Cerovina 5, Kazalon 3, Langović 2

Jedina svetla tačka u crno-belim redovima bio je Mekintajer koji je ubacio 16 koševa, dok je na drugoj strani Mega preko Petrušev zatrpala koš Partizana. On je za prvih 20 minuta postigao čak 17 poena!

 

Iako su se mučili tokom prvog dela, igrači Partizana su se trgli na startu treće deonice i ulaskom Novice Veličkovića došli na minus sedam.

 

 

 

 

To je bilo sve od crno-belih u trećem periodu, pošto je Mega do kraja četvrtina ponovo otišla na plus devet, trojkom Kazalona u poslednjim sekundama.

 

 

Ipak, Partizan se budi na startu poslednje deonice i serijom 6:0 stiže na minus tri - 65:62! Crno-beli su nastavili sa odličnom igrom i poenima Jankovića došli do izjednačenja!  

Foto: Starsportphoto

Na šest minuta do kraja Veličković je pocepao mrežicu ta tri i konačno poveo! Crno-beli su napravili seeriju od čak 12:0! Do kraja meča viđena je prava rezultatska klakalica koja je na kraju nakon velikog borbe ipak prevagnula na stranu crno-bele čete!

 

 

Najefikasniji u taboru Partizana bio je Mekintajer sa 22 poena, dok je Pejdž dodao 15. Kod Mege, Petrušev je postigao 23 koša, a odličan je bio i Simonović sa 14 poena!
 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17