• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

13:17 >> 15:55

NAJBOLJI PARTIZAN OVE JESENI! Crno-beli RAZMONTIRALI Mladost /VIDEO/

Partizan

NAJBOLJI PARTIZAN OVE JESENI! Crno-beli RAZMONTIRALI Mladost /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana slavili su protiv lučanske Mladosti sa 4:0 u poslednjem, 19. kolu, jesenjeg dela prvenstva Linglong Superlige Srbije

Najbolji Partizan ove jeseni! Bez sumnje, dugo crno-beli nisu bili ovako dobro ukomponovani i na kraju zasluženo slavili sa 4:0! Šteta samo što je to došlo u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva!

Od samog starta Partizan je bio bolji rival, a dobru igru naplatio je u 25. minutu Takuma Asano posle asistencije Sejduba Sume. Nije se dugo čekalo na drugi gol pošto je Damjan Krajišnik bio nepažljiv u svom kaznenom prostoru i srušio Igora Vujačića, te je sudija pokazao na belu tačku. 

Tek što je počelo drugo poluvreme, Partizan je postigao i treći gol! Suma je ponovo bio "dirigent", a Obradović je postigao prvi gol po povratku u crno-beli dres!

Uspeo je i Lazar Marković da se upiše u strelce do kraja meča, mladi Jović je sjajno uposlio kapitena Partizana, a ovaj je postigao gol na drugoj vezanoj utakmici!

PARTIZAN - MLADOST 4:0 (2:0)

Strelci: Asano 25, Natho 42, Obradović 59, Marković 84

Stadion Partizana.  Sudija: Milan Mitić 

Partizan: Popović – Banjak, Ostojić, Vujačić, Obradović – Šćekić, Natho – Asano, Suma, F. Stevanović – Holender.
Trener: Aleksandar Stanojević

Mladost: Zečević – P. Jovanović, Mićević, Šatara, I. Milošević – Žunjić, Krajišnik, Regis, Marković, L. Jovanović - Odita.
Trener: Nenad Milovanović.

Tok meča

Drugo poluvreme

89. minut - Prečka Jojića! Sjajna partija za popularnog "Zeku" najbolja po povratku u Partizan!

84. minut - GOOOOOL! Marković postiže i četvrti gol za Partizan! Sevnula je kontra, Jović je sjajno uposlio Markovića koji je bez problema matirao golmana Zečevića!

80. minut - Najbolja prilika na meči za Miloša Jojića, ali je lopta otišla tik pored stative, ostaje 3:0!

75. minut - Sjajan udarac Miloša Jojića, lopta je letala tačno u desni gornji ćošak, ali je golman Zečević "paradom" odbranio šut!

68. minut - Trostruka izmena u Partizanu, ulaze tri omladinca! Izlaze Holender, Suma i Natho, na terenu su Nikola Štulić, Nemanja Jović i Lazar Pavlović. 

63. minut - Velika prilika za Sumu da kruniše dobru partiju golom, ali je Zečević ponovo sjajno odreagovao, ostaje 3:0!

59. minut - GOOOOOOL! Fantastičan potez Sume! Provozao je veznjak Partizana kompletu odbranu Mladosti, uposlio Obradovića koji snažnim udarcem postiže i treći gol za crno-bele!

54. minut - Lepa akcija Sume i Stevanovića, lepo je Gvinejac prebacio odbranu Mladosti, da bi Stevanović pokušao "makazicama" da postigne pogodak!

50. minut - Sevnula je kontra Partizana, ali je Zečević zaustavio dobar pokušaj Filipa Stevanovića!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme

Foto: Starsportphoto

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme na Stadionu Partizana! Crno-beli mogu da budu zadovoljni i igrom i rezultatom!

42. minut - Natho je preuzeo odgovornost šutirao u golmanov levi ugao i lako matirao Zečevića, sada je 2:0 za Partizan!

41. minut - Penal za Partizan! Srušen je Vujačić u kaznenom prostoru, a sudija Mitić je pokazao na belu tačku!

40. minut - Ogromna prilika za Partizan! Kobinovali su Asano i Suma, Gvinejac je pokušao ali je odbrana Mladosti izblokirala udarac! Od svega slobodan udarac za Natha!

39. minut - Pokušavaju fudbaleri Mladosti po desnom boku da napadnu Obradovića, ali za sada bez velikog uspeha. Faulirao je Šćekić Jovanovića, ali je Popović "boksovao" loptu posle centaršuta!

34. minut - Opao je ritam utakmice u poslednjim minutima, Partizan povukao, dok je Mladost ofanzivnija!

28. minut - Velika opasnost pred golom Partizana, pokušao je Krajišnik direktno iz kornera da ugrozi gol Popovića, malo je falilo da Mladost ekspresno izjednači!

25. minut - GOOOOOL! Presekao je Suma loptu na sredini terena, povukao loptu na protivničku polovinu i kao na tacni poslužio Takumu Asana koji postiže 11 gol u Linglong Superligi Srbije!

23 minut - Oslobodila se Mladost pritiska posle desetak minuta, sevnula je kontra preko Lazara Jovanovića, ali je Popović presekao loptu na petercu!

18. minut - Sve veći pritisak Partizana na gol Mladosti, sada je Banjak uposlio Asana, ali je bio ofsajd!

15. minut - Pokušao je Filip Holender sa velike udaljenosti, ali bez problema za Zečevića!

9. minut - Ogromna prilika za Partizan, Natho je izveo slobodan udarac, bila je to uigrana akcija, Asano je ostao sam i volejem zatresao prečku gola koji čuva Zečević. Na kraju samo korner za Partizan!

6. minut - Još jedna dobra akcija Mladosti, krenuo je Jovanović u kontru, ali je Odita na drugoj strani terena faulirao Ostojića, te je sudija prekinuo igru!

4. minut - Prva opasnost pred golom Partizana, pokušao je Krajišnik sa velike udaljenosti, ali je lopta otišla pored gola!

1. minut - Utakmica je počekla, sa centra kreću fudbaleri Mladosti!

13:50 - Štoper Partizana, Svetozar Marković iznanada je dobio temperaturu, te je Aleksandar Stanokević morao da izmeni sastav. Iz tima je ispao Vladimir Stojković, a na golu će biti Aleksandar Popović, dok će štoper biti Bojan Ostojić. 

13:20 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 19. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i lučanske Mladosti. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija