• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2020

13:51

PARTIZAN SPREMA BOMBU! Talentovani napadač velika želja! Hrvati mogu da pokvare posao! /VIDEO/

Partizan

PARTIZAN SPREMA BOMBU! Talentovani napadač velika želja! Hrvati mogu da pokvare posao! /VIDEO/

Podeli vest

Nema mira uprava Partizana od kako su fudbaleri spustili zavesu na jesenji deo prvenstva

Čelnici crno-belih svim silama pokušavaju da ispune želje sportskog sektora na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem i tako dodatno ojačaju tim pred prolećni deo prvenstva. Kao jedan od prioriteta nametnulo se angažovanje napadača! 

Foto: Starsportphoto

Kada je postalo jasno da je Žan Kristov Bajbek sklon povredama, te da je jedina alternativa "golobradi" Štulić, crno-beli su rešili da na trižište izađu i angažuju pravu "devetku", ali različitih karakteristika od onih koje poseduje Francuz. Traži se napadač koji je spretan sa loptom i koji podjednako može da igra i na krilu i u samom špicu napada. 

Foto: Starsportphoto

 

Mnogo imena je u opticaju, a poslednjih dana šuška se o Jovu Lukiću iz banjalučkog Borca koji se ove sezone sjajno pokazao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pošto je za crveno-plave postigao deset golova i upisao četiri asistencije. 

U trku za potpis 22-godišnjeg napadača uključio se i Dinamo Zagreb čiji su ga skauti pratili tokom većeg dela jeseni, a tu je i Anderleht. Nema sumnje da će Hrvati i Belgijanci biti spremni da plate mnogo više za Lukića, ali Partizan ostaje da se nada da će uspeti da privoli talentovanog napadača. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija