• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

13:27

O PARTIZANU NE ZNA MNOGO, ALI ZA "GROBARE" ZNA! Novo pojačanje crno-belih ODUŠEVLJEN navijačima! /VIDEO/

Partizan

O PARTIZANU NE ZNA MNOGO, ALI ZA "GROBARE" ZNA! Novo pojačanje crno-belih ODUŠEVLJEN navijačima! /VIDEO/

Podeli vest

Rešio je Partizan goruće pitanje vezano za poziciju plejmejkera. Crno-beli su dogovorili saradnju sa Džošom Perkinsom, a nekadašnji student Gonzage pridružio se novim saigračima u Beogradu

- Ovo je prvi put da upoznajem saigrače. Jako sam zahvalan na ukazanoj prilici. Sviđa mi se sve za sada – rekao je Perkins u prvom obraćanju za klupski sajt. 

O Partizanu, kako i sam priznaje, ne zna mnogo, ali se pre dolaska u Beograd čuo sa Najdželom Vilijams-Gosom koji je nekada branio boje crno-belih.

Foto: printscreen

- Ne znam previše. Znam da je hala uvek krcata navijačima. Moj nekadašnji saigrač Najdžel Vilijams-Gos je igrao ovde. Ali pored toga ne znam mnogo, tako da bih voleo nešto da naučim. Čuli smo se preko Instagrama i Snepčeta. Rekao je da je ovo sjajno mesto, koje je mnogo voleo. Svidela mu se moja odluka da dođem i zaigram ovde – istakao je on. 

Perkinsa je začudilo što će se sastati upravo sa njim u Evrokupu. 

- Stvarno? Nisam znao za to. Čestitam mu na novom ugovoru i jedva čekam da ga vidim za nekoliko nedelja – kazao je on. 

Novi plej Partizana ističe da ne razmišlja mnogo o budućnosti, već ga interesuje svaki sledeći meč. 

- Teško je reći. Tek sam došao i upoznajem saigrače. Želim da imam što bolji odnos sa njima, usresređen sam na ovaj tim dok sam ovde. Želim da pobedim u svakoj utakmici – zaključio je on. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija