• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2021

19:09 >> 20:44

NOVA BLAMAŽA PARTIZANA! Jaka Blažič OBRUKAO crno-bele u Ljubljani! /VIDEO/

Partizan

NOVA BLAMAŽA PARTIZANA! Jaka Blažič OBRUKAO crno-bele u Ljubljani! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su u Ljubljani pošto je od njih bila bolja Cedevita Olimpija 78:65 u 17. kolu ABA lige

Četvrti vezani poraz za Partizan! Crno-beli tonu sve niže i niže, a sezona od koje se mnogo očekivalo pretvorila se u pravi košmar!

Da stvar bude gora, Partizan nije samo izgubio, nego ih je Cedevita Olimpija pregazila u Ljubljani i nanela izuzetno težak poraz četi Saše Filipovskog - 78:65!

Jaka Blažić je predvodio Cedevita Olimpiju sa 28 poena, a nekadašnji košarkaš Crvene zvezde bio je nerešiva enigma za odbranu crno-belih!

Uspevao je Partizan da se vrati u nekoliko navrata, sredinom druge četvrtine imali su i poen prednosti, ali je nakon toga usledio "slobodan pad" i crno-beli nisu uspeli da izbegnu katastrofu! 

Crno-beli su sada na skoru od pet pobeda i devet poraza, a ova godina preti da bude najlošija u istoriji kluba! 

Cedevita Olimpija - Partizan 78:65 (22:18, 18:19, 22:18)

Arena "Stožice"  Sudije: Tomislav Hordov, Igor Dragojević, Miloš Koljenšić

Cedevita Olimpija: Radović, Peri 14, Hopkins 10, Duščak, Murić 7, Blažič 28, Braun 2, Hodžić, Džons 6, Dimec 2, Rupnik 9. 

Partizan: Mika, Zagorac 8, Pejdž 11, Dangubić 6, Stefanović, Jaramaz 15, Veličković 4, Perkins 10, Janković, Tomas 8, Trifunović 2, Mozli 1. 

Tok meča

Četvrta četvrtina: 

Svega tri poena za Partizan u dosadašnjem delu četvrte četvrtine, raste prednost Cedevite - 73:58!

Sjajna serija Cedevita Olimpije u poslednjoj deonici! Razigrao se sada i Luka Rupnik - 68:55!

Foto: Starsportphoto

 

Treća četvrtina: 

Nastavlja Jaka Blažič da teroriše odbranu Partizana, devet poena za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde u trećoj četvrtini - 62:55!

Dve vezane trojke za Markusa Pejdža, morao je Jurica Golemac da reaguije tajm-autom! Partizan vodi prvi put na utakmici - 48:50!

Mnogo bolja Partizanova odbrana na startu drugogo poluvremena, ali nisu uspevali crno-beli da materijalizuju to u napadu. 

Foto: Starsportphoto

 

Druga četvrtina: 

Imao je Partizan napad za nerešeno na kraju prvog poluvremena, ali je Ognjen Jaramaz napravio faul u napadu, te je Cedevita Olimpija na odmor otišla sa tri poena prednosti - 40:37!

Ulazak Džoša Perkinsa malo je razmrdao crno-bele u nastavku druge četvrtine, najnovije pojačanje Partizana vezao je nekoliko dobrih poteza i upisao veoma bitne poene - 36:29.

Ponovo je Cedevita "dala gas" i preko Jake Blažiča otišla na devet poena prednosti posle svega dva minuta u drugoj deonici. Morao je Filipovski da iskoristi i drugi tajm-aut - 29:20!

Prva četvrtina: 

 

 

Ponovo je usledio pad u igri Partizana, ali se posle poena Uroša Trifunovića tim Saše Filipovskog ponovo rezultatski vratio u meč, te je na kraju prve četvrtine bilo - 22:18!

Razbudili su se crno-beli nakon tajm-auta i vezali nekoliko dobrih odbrana, nakon poena Radeta Zagorca uz faul Perija, Partizan je došao na samo tri poena zaostatka - 13:10!

Mnogo bolje je Cedevita otvorila meč, Džons je pogodio dve trojke na samom startu, dok sa druge strane nije bilo napadačke produktivnosti u igri crno-belih, nakon prodora Kendrika Perija bilo je 10:2, te je Filipovski već posle tri minuta morao da reaguje tajm-autom! 

19:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 17. kola ABA lige između Cedevita Olimpije i beogradskog Partizana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pa sve je

pre 3 godine

to normalno... ako deceniju na silu ostvarujes neke rezultate to doje kad-tad na naplatu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija