• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2021

16:00 >> 18:32

RAPSODIJA PARTIZANA U DRUGOM POLUVREMENU! "Parni valjak" pregazio Pazarce /VIDEO/

Partizan

RAPSODIJA PARTIZANA U DRUGOM POLUVREMENU! "Parni valjak" pregazio Pazarce /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar u 21. kolu Superlige rezultatom 4:1

Crno-beli su do ubedljive pobede na svom terenu došli sjajnom igrom u drugom poluvremenu.

Tokom prvog dela meča nije bilo golova u Humskoj, ali je početkom drugog dela "parni valjak" u roku od devet minuta tri puta zatresao mrežu gostiju. Na taj način je meč rešen, a do kraja utakmice je pao po još jedan pogodak na obe strane.

Partizan je poveo prelepim golom Lazara Markovića u 54. minutu, a u narednih devet su na 3:0 povisili Bibras Natho iz penala i Filip Holender koji je glavom smestio loptu u mrežu Pazaraca posle idealnog centaršuta Aleksandra Miljkovića.

Nadu gostima je vratio Jovo Kojić u 77. minutu kada je glavom posle centaršuta iz slobodnog udarca postigao gol, ali je deset minuta kasnije Nikola Vlajković autogolom postavio konačan rezultat. On je nespretno reagovao na ubačenu loptu Nikole Štulića sa desne strane, pa je na taj način savladao svog golmana Marka Drobnjaka.

Partizan - Novi Pazar 4:1 (0:0)

Strelci: Marković 54, Natho 62, Holender 63, Vlajković 87ag - Kojić 77

Stadion Partizana       Sudija: Mitić Milan

Partizan: Popović - Miljković, Marković, Vujačić, Obradović - Zdjelar (od 75. Bajbek), Jojić (od 46. Šćekić) - Asano, Suma (od 46. Natho), Marković (od 69. Jović) - Holender (od 69. Štulić). Trener: Aleksandar Stanojević.

Novi Pazar: Drobnjak - Vlajković, Aganspahić, Islamović (od 59. Pajović), Mijić (od 70. Marinković) - Tomić, Hadžibulić (od 60. Perić), Kovačević, Zimonjić (od 46. Vukajlović) - Stojiljković (od 59. Nikčević), Kojić. Trener: Radoslav Batak.

Tok meča:

Drugo poluvreme:

Kraj! Utakmica je završena rezultatom 4:1!

90. minut - Igraće se još dva minuta.

87. minut - GOOOOOOOOOL! Partizan vodi 4:1! Nikola Vlajković postiže autogol. Štulić je sa desne strane ubacio loptu pred gol Pazuaraca, a Vlajković je nespretnom reakcijom smestio loptu u mrežu svog tima.

82. minut - Šutirao je Bajbek, ali neprecizno. Inače, Francuz je zamenio Sašu Zdjelara nekoliko sekundi pre gola Pazaraca.

76. minut - GOOOOOOOOL! Novi Pazar smanjuje na 3:1! Jovo Kojić glavom trese mrežu posle centaršuta iz slobodnog udarca.

69. minut - Pruža šansu mladim snagama Aleksandar Stanojević. Nemanja Jović i Nikola Štulić menjaju Lazara Markovića i Filipa Holendera.

63. minut - GOOOOOOOOOL! Tek što su krenuli sa centra igrači Novog Pazara, a golman Drobnjak ponovo mora da vadi loptu iz mreže! Marković je pronašao Miljkovića, a ovaj perfektno pronašao Holandera na drugoj stativi za 3:0!

62. minut - GOOOOOOOOL! Bibras Natho duplira prednost Partizana sa bele tačke - 2:0!

61. minut - Srušio je Islamović Natha u kaznenom prostoru, a sudija Milan Mitić pokazao je na belu tačku!

60. minut - Morao je Novi Pazar da se otvori posle datog gola što je otvorilo prostor za crno-bele. Holander je sjajno istrčao pred Drobnjaka, ali je reprezentativcu Mađarske pobegla lopta. 

54. minut - GOOOOOOOL! Loše ispucavanje golmana Drobnjaka koristi Lazar Marković i dovodi Partizan do prednosti - 1:0! 

50. minut - Prošao je Miljković po strani, ali dobro je intervenisao Islamović - 0:0!

Prvo poluvreme: 

Foto: Starsportphoto

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! Bilo je uzbuđenja u Beogradu, Partizan je bio opasniji rival, ali ni izabranici Aleksandra Stanojevića nisu oduševile u prvom delu igre. 

40. minut - Sada je dobro prošao Takuma Asano po desnom boku, ali je opet dobro reagovala odbrana Pazaraca, od svega samo korner - 0:0!

35. minut - Ponovo opasnost ispred gola Novog Pazara, ali je loše reagovao Miloš Jojić na ivici šesnaesterca. 

30. minut - Nova šansa za crno-bele! Sjajno je Suma presekao loptu na sredni terena, krenula je kontra Partizana, ali je Holender loše šutirao, domaćin sve opasniji!

25. minut - Opasan start Vlajkovića sada na Markoviću. Imao je Partizan najveću priliku na meču do sada, ali je Lazar Marković katastrofalno odreagovao, ostaje 0:0!

19. minut - Opao je znatno ritam utakmice u poslednjim minutima meča. Partizan kontroliiše dešavanja na terenu, ali bez konkretnog učinka.

13. minut - Oslobađa se Novi Pazar uvodnog pritiska Partizana, te su gosti sve više na polovini rivala. 

9. minut - Dobro je prošao Ivan Obradović po boku, ali je njegov centaršut izblokiran, korner za crno-bele!

4. minut - Imao je Miloš Jojić šansu da zapreti iz slobodnog udarca, ali je od toga samo sevnula kontra Novog Pazara, ipak Mijić je loše zahvatio loptu - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela sa centra je krenuo Partizan. 

16:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 21. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Novog Pazara. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dek

pre 3 godine

Nastavak kriminalnih radnji u Humkoj, samo ovaj put su malo preterali kad se glumi mora to malo bolje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija