• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

12:27

Crno-beli blistali! Stanojevićev "parni valjak" deklasirao Surduličane! /VIDEO/

Partizan

Crno-beli blistali! Stanojevićev "parni valjak" deklasirao Surduličane! /VIDEO/

Podeli vest

Partizan je u okviru 23. kola Superlige Srbije ugostio Radnik, a oba tima u duel su ušla kao neporaženi u ovoj godini! Ubedljiv je bio Partizan i deklasirao Surduličane sa 3:0

Partizanov trener Aleksandar Stanojević napravio je nekoliko izmena u odnosu na minulo kolo i meč sa Javorom!  I pokazao da zna šta radi! Savladao je "parni valjak" ubedljivo Radnik iz Surdulice i tako postao prvi tim koji je to uspeo još od septembra!

Slavio je Partizan sa 3:0, a u strelce su se upisali Vujačić u 44, Šćekić u 55. i Asano u 64. minutu!

U timu nije bilo Saše Zdjelara , koji je sa 21 utakmicom bio najstandardniji fudbaler domaćina.

Stanojević je promenio i oba beka! Miljković igra umesto Banjaka, a Obradović umesto Uroševića. Na mreži je došlo do smene, pa umesto Stojkovića branio je Popović.

Prvi pogodak  u dresu Partizana postigao je Igor Vujačić! Posle ubacivanja Miloša Jojića iz slobodnog udarca, skočio je crnogorski štoper i glavom sa 15-ak metara postigao prvenac u 44. minutu!

Još jedan crnogorski internacionalac se upisao u strelce u 55. minutu! Aleksandar Šćekić se najbolje snašao posle kornera koji je izveo Miloš Jojić i duplirao prednost crno - belih! Gol glavom sa desetak metara posle još jedne asistencije Jojića!

U 64. minutu viđena je sjajna lopta Lazara Markovića za 11. gol u sezoni Takuma Asana! 3:0 poveo je Partizan! Japanac je stavio tačku na I i potvrdio pobedu Partizana!

Može Aleksandar Stanojević da bude zadovoljan izdanjem svojih izabranika koji su mu poklonili trijumf za jubilarni 100. put na klupi Partizana!

Foto: Starsportphoto

Crnogorac i Japanac bili su strelci protiv Radnika!

 

 

PARTIZAN - RADNIK 3:0 (1:0)

 

Stadion Partizana           Sudija: Dragan Čolović

Strelac: Vujačić 44, Šćekić 55, Asano 64

Crveni karton: Jokić (Radnik) u 57.

PARTIZAN: Popović , Miljković (od 74. Živković), S. Marković, Vujačić, Obradović, Natho (od 74. Pavlović), Šćekić , Asano (od 68.Lutovac), L. Marković ( od 68. Štulić), Jojić, Holender (68. Jović)

Trener: Aleksandar Stanojević.

RADNIK: Kostić ,Đorđević, Stevanović, Kričak, Jokić, Bainović, Jović , Lukić (od 60. Subotić), Spasić, Danosk ( od 59. Stojanović) i  Makarić (od 73. Milovanović).

Trener: Slavoljub Đorđević.

90 minut- KRAJ! Zaslužena pobeda Prtizana! Lep poklon za jubilej Aleksandra Stanojevića!

86. minut! Sjajan centrašut Živkovića, ali Pavlović iz fenomenalne situacije ne uspeva da bude precizan!

Foto: Starsportphoto

Japanac je postigao 11 golova ove sezone

85. minut! - Stanojević je oborio rekord Marka Nikolića,pošto je upisao 11. uzastopnu pobedu u prvenstvu!

83. minut - Ništa se nije promenilo... Patizan napada, gosti se brane i čekaju kraj ove agonije...

80. minut - Partizan rutinski odrađuje posao protiv nemoćnog Radnika...

74. minut - Svih pet izmena izvršio je Aleksandar Stanojević u drugom delu, pa je priliku pružio Živkoviću, Pavloviću, Lutovcu, Štuliću i Joviću

Foto: Starsportphoto

Velika radost crno - belih

72. minut - Posle duela sa Kričakom pao je Aleksandar Miljković u kaznenom prostoru...sporna situacija, ali sudija se nije oglasio...

66. minut - Fudbaleri Partizana na čelu sa Crnogorcima i Japancem ulepšali su jubilej Alkesandru stanojveiću! Ima još da se igra, ali je pobeda u rukama crno - belih!

64. minut - GOLLL! Sjajna lopta Lazara Markovića za 11. gol u sezoni Takuma Asana! 3:0 vodi Partizan! Sada je već sve gotovo!

57. minut - Danak neiskustvu plaća Ranko Jokić! Dobio je drugi žuti karton fudbaler Radnika posle prekršaja nad Nathom i ostavio svoj tim na cedilu u ionako već teškoj situaciji! 

55. minut - GOL, GOL, GOL! Još jedan crnogorski internacionalac se upisao u strelce! Aleksandar Šćekić se najbolje snašao posle kornera koji je izveo Miloš Jojić i duplirao prednost crno - belih! Gol glavom sa desetak metara posle još jedne asistencije Jojića!

53. minut - Sjajni Holender je pokušao snažnim šutem da duplira prednost, ali je golman Kostić bio na visini zadatka!

50. minut - Oslobodio se Radnik malo pritiska, sada pokušavaju igrači Slavoljuba Đorđevića  da dođu do svoje igre...

48. minut -  Prvi udarac iz ugla za ekipu gostiju na ovom meču! Bilo je opasno! Intervenisao je golman Popović! Još jedan korner, ali nema promene rezultata!

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Radnik sada mora da ide na sve ili ništa! Nema izmena.

45. minut - Kraj prvog poluvremena! Crno - beli odlaze zadovoljni u svlačionicu! Parni valjak zasluženo vodi! 

Foto: Starsportphoto

Vujačić slavi prvenac u dresu Partizana

44. minut! GOOOL! Prvi pogodak  u dresu Partizana postigao je Igor Vujačić! Vode crno - beli 1:0! Posle ubacivanja Miloša Jojića iz slobodnog udarca, skočio je crnogorski štoper i glavom sa 15-ak metara postigao prvenac!

42. minut - Opao je tempo, "umrtvili" su gosti igru i njima to u ovom momentu više odgovara...

37. minut - Još jedan defanzivac Radnika dobija žuti karton! Ranko Jokić će morati da bude oprezniji u nastavku

33. minut - Ponovo sjajna šansa za Lazara Markovića, sada je "parni valjak" bio nabliži vođstvu! Iskoristio je Marković grešku odbrane Radnika, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative!

32. minut - Igrao je Ivan Obradović rukom, lepa prilika iskosa za ekipu u crvenim dresovima, ali nakon slobodnog udarca, interveniše uspešno Popović. 

31. minut - Pokušava Radnik da uspori tempo utakmice i sada im to polazi za nogom. Ipak previše greše gosti u dodavanjima...

28. minut - Partizanu SAMO fali završnica... dobro igraju Stanojevićevi izabranici. 

24. minut - Ne koriste gosti sjajnog Makarića, još uvek nije viđena izgledna prilka za Radnik...

20. minut - Najbolja prilika za crno - bele, ali se još jednom se istakao golman Radnika, Kostić. Viđen je dupli pas Lazara Markovića i Holendera, Marković je šutirao, ali je čuvar mreže bio uspešniji.

18. minut. - Jojić je izveo korner, najviši u skoku bio je Marković ,ali je lopta otišla visoko preko gola...

14. minut - Dobra akcija Partzana, kombinovali su Natho, Holender i Asano, lopta došla do Miljkovića koji je pokušao da proigra Markovića, ali bez uspeha. 

12. minut - Našao se Šćekić u dobroj situaciji u srcu šesnaesterca gostiju, ali je sviran prekršaj u napadu...

10. minut - Pokušavaju izabranici Aleksandra Stanojevića stihijskim napadima, ali Radnik za sada uspešno odoleva... 

5. minut - Agresivniji je Partizan od prvog minuta! Odlično je ubacio Obradović loptu u šesnaesterac, ali se istakao golman Kostić!

2. minut - Prvi žuti karton već na samom startu! Kričak je bio neoprezan i faulirao Lazara Markovića! To je slobodan udarac za Partizan! Dobra pozicija za Natha! Nije bio precizan Izraleac! Njegov udarac sa 17,18 metara otišao je pored stative!

1. minut - Meč je počeo! 

12:45 - Trener Radnikia, Slavoljub Đorđević je čestitao Stanojeviću na jubileju! 

- Ne može da se preti Partizanu na njihovom stadionu! Crno - beli su mnogo bolji tim nego prošle godine! Da bi napravili pozitivan rezultat moramo da igramo iznad svojih mogućnosti! Naša prednost je što ćemo igrati rasterećeno! 

Foto: printscreen

Đorđević veruje da može doći do iznenađenja

12:40 - Uoči utakmice Aleksandar Stanojević je rekao da ne razmišlja o brojkama i o tome što 100. put sedi na klupi Partizana! Dotakao se  Ljubiše Tumbakovića, koji je po njegovom mišljenju postavio model kako treba da se rade neke stvari u Partizanu... Kaže da je njegov način razmiljanja i "grobarsko" vaspitavanje je ostavilo trag. Dodao je da je za respekt što Radnik od septembra nije izgubio utakmicu!

12:39 - Milan Makarić će biti najveća pretnja Partizanu! Napadač Radnika je postigao 14 golova,  a u ovoj godini je na svakoj utakmici bio strelac!  Lukić iz TSC-a je na drugom mestu strelaca sa 12 pogodaka, dok je  Takuma Asano postigao deset pogodaka.

12:30 - Pokušaće fudbaleri Partizana da pobedom obraduju šefa struke Aleksandra Stanojevića koji danas 100. put u karijeri vodi crno - bele sa klupe!

 

 

12:27 - Uoči meča, trener Radnika je izjavio da će njegov tim dati sve od sebe da iznenadi Partizan!

- Igramo sa timom koji je posle Crvene Zvezde bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa, sa dobrim i stabilnim trenerom koji je uspeo da sprovede svoje ideje što se i pokazalo kao dobro. To je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju - kaže šef stručnog štaba Radnika.

12:20 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 23. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Radnika. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)
Live TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)

Zelenski je rekao da smo sve bliži kraju rata, da smo bliži nego što mislimo. Zapad svesrdno pomaže Ukrajinu, svestan ogromne zarade od ovog sukoba. O ratu u Ukrajini, ali i mogućnostima proširenja sukoba u emisiji "Info jutro" govorili su Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta i pukovnik prof. dr Velibor Stević.

26.09.2024

13:08

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)
Live TV

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv dvojice muškaraca za teško ubistvo devojčice Danke Ilić. Ivana Ilić, majka devojčice, rekla je da veruje da su tužilaštvo i politicija radili svoj posao kako treba. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su naordni poslanik i privatni detektiv Uglješa Grgur i advokat Nemanja Todorović.

26.09.2024

12:35

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)
Live TV

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište po tužbi brata predsednika Vučića, Andreja Vučića, protiv medija Junajteg grupe u vlasništvu Dragana Šolaka. Povod za tužbu je kolumna na portalu Nove S. U pomenutoj kolumni spomenuto je da je Andrej Vučić "proslavio prvu milijardu", a autorka se poziva na kriminalni klan blizak bivšem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Andrej Vučić rekao je da će, ako presuda bude u njegovu korist, novac koji dobije dati u humanitarne svrhe. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Nevena Đurić.

26.09.2024

10:21

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)
Live TV

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)

Milošević je kriv za rat u Bosni tokom devedesetih godina- rekao je Džozef Bajden, zaboravljajući svoju odgovornost za te iste ratove. Za svoj zločin, Bajden nikada nije odgovarao. U tom obraćanju spomenuo je i rat u Ukrajini ističući da Amerika ne sme da napusti Ukrajinu u ratu sa Rusijom. O porukama koje predsednik Srbije poslao u Njujorku, u emsiji "Info jutro" govorili su narodna poslanica Danijela Vujičić i Bratislav Jugović, član GO SNS.

26.09.2024

09:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30