• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

21:42

ŠĆEPANOVIĆ VELIČAO BUDUĆNOST! Bivši trener crno-belih se KAJE što je vodio Partizan!?

Partizan

ŠĆEPANOVIĆ VELIČAO BUDUĆNOST! Bivši trener crno-belih se KAJE što je vodio Partizan!?

Podeli vest

Vlado Šćepanović ostaće upamćen kao jedan od najneuspešnijih trenera koji su vodili Partizan. Ipak, crnogorski stručnjak smatra da je jedina greška bila što je uopšte prihvatio da vodi crno-bele

- Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se što se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom. Malo je ostavilo sve to gorak ukus...Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekiva - rekao je Vlado Šćepanović za "TV Vijesti". 

Pre posla u Partizanu, Šćepanović je radio u Budućnosti, a bivši košarkaš nosi mnogo lepše uspomene iz Podgorice. 

Foto: Starsportphoto

- Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi - istakao je Šćepanović. 

Bivši trener Partizana smatra da su promene u košarci u odnosu na njegove igračke dane prevelike. 

- Posao trenera nije isti kao nekad. Ranije se mnogo više pažnje posvećivalo košarci, nego što je sada... Sada je košarka na četvrtom mestu. Odnos sa klubom, menadžmentom, medijima, menadžerima - nešto što je sada mnogo bitnije nego sama košarka. Ali, dobro takve su tendencije, tako je svima. 

Foto: Starsportphoto

Za kraj Šćepanović se dotakao i mogućnosti da karijeru u budućnosti ponovo kradi u Crnoj Gori. 

- Ako ostanem u Crnoj Gori, zašto ne razmišljati i na taj način. Ja sam neko ko je na najčistiji način napravio ime i karijeru, sa mnogim kontaktima i poznanstvima van Crne Gore, tako da bih sigurno u nekom drugom smislu, osim trenerskog, mogao da pomognem, ne samo košarci, nego generalno sportu u Crnoj Gori. Čovek uvek treba da ima ambicije, imam ih ja, ali sam neko ko se ne nameće i ne nudi nikome. Ali, sam spreman da preuzem odgovornost, da pomognem crnogorskom sportu, zašto da ne razmišljam i u tom pravcu - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija