• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

14:06

RADNO U HUMSKOJ! Partizan završio još jedan POSAO! Štoper potpisao ugovor sa crno-belima!

Partizan

RADNO U HUMSKOJ! Partizan završio još jedan POSAO! Štoper potpisao ugovor sa crno-belima!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić produžio je ugovor na još godinu dana

Ostojić je u društvu generalnog direktora Miloša Vazuer stavio potpis nanovi ugovor za narednih godinu dana. Iskusni štoper je u Humsku došao 2016. godine i do danas je odigrao 155. utakmica. 

Pre njega novi dvogodišnji ugovor potpisao je Saša Zdjelar. 

- Biti lojalan klubu i spreman da u svakom trenutku odgovoriš zahtevima trenera i institucije kakav je FK Partizan je ono što se uvek i svuda najviše vrednuje. Stoga mi je posebno drago što smo  produžili ugovor sa Bojanom Ostojićem, koji je u klubu već pet godina i koji zna kako se nosi i koliko je težak dres Partizana. Zato mu još jednom iskreno čestitam i želim puno uspeha u godini koja je pred njim - rekao je Vazura, na šta se nadovezao Ostojić. 

Foto: Starsportphoto

- Moram priznati da je i za mene bilo veliko iznenađenje. Ne mogu da kažem da se nisam negde potajno nadao, ali bio sam svestan da sam već dosta dugo u Partizanu, da dolaze i drugi igrači i da je to u fudbalu neki normalan proces. Stoga mi je ovaj ugovor još draži, jer je došao na inicijativu šefa Stanojevića koji važi za surovog profesionalca, koji iz svakog igrača izvlači maksimum i za koga je jedina mera isključivo rad, odnos na terenu i profesionalni odnos prema ekipi. Zahvalan sam njemu i ljudima iz kluba na poverenju koje mi je ukazano.Ono što sigurno mogu da obećam je da ću, kad god to bude odlučio, biti tu za njega, za tim i teren, baš kao i do sada - istakao je Ostojić i za kraj dodao. 

Foto: Starsportphoto

- Napraviću digresiju, po dolasku Marka Nikolića nisam igrao u početku, pa smo kasnije osvojili duplu krunu, a i šef Milošević me je rehabilitovao, pa smo doneli trofej Kupa! Neka bude po dobrom i po Božijem zakonu i ja sam presrećan. A što se tiče utakmica koje pamtim, upravo taj Kup i utakmica u Novom Sadu kada sam dao gol Vojvodini i kada mi se, upravo tada, rodila ćerka Viktorija! U mom slučaju zaista važi „strpljen-spašen - podvukao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija