• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

14:07

OVO ĆE BITI KLJUČNO U DERBIJU! NIje isto bez navijača! Ko se brže privikne, taj pobeđuje!

Partizan

OVO ĆE BITI KLJUČNO U DERBIJU! NIje isto bez navijača! Ko se brže privikne, taj pobeđuje!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage u okviru 30. kola Linglong Superlige Srbije (18.00, Arena Sport 1)

Obe ekipe u meč ulaze sa nbajvećim ambicijama. Partizan ima 19 vezanih pobeda, pa zbog toga nije ni čudno što njegovi fudbaleri sijaju pred okršaj na stadionu "Rajko Mitić“.

Kao jesenas u Humskoj, neće biti navijača na tribinama.

- Derbi bez publike je drugačijeg sadržaja, sa navijačima je to potpuno drugačija utakmica. Ali, ko se brže i bolje privikne, taj pobeđuje - kaže Saša Zdjelar, vezista Partizana u razgovoru za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

Na tabeli je Partizan sa devet bodova zaostatka. Pobeda bi mu donela kakvu-takvu nadu da do kraja prvenstva može da se trka za titulu zakuva. 

- Svaki derbi je novo dokazivanje, ja to uvek kažem. Neka nova je utakmica i nešto novo... Ova utakmica je mnogo važna za nas, svi to dobro znamo, posle 19 utakmica i 19 pobeda. Mi hoćemo da nastavimo niz i daćemo sve od sebe da se pripremimo što bolje. Derbi mi mnogo znači, mislim da sam to pokazao u nekim prethodnim susretima, jer derbi je najveća utakmica našeg fudbala, tako da za svakog od nas je posebno bitno. Mislim da mi imamo najviše pobeda u nizu, da su oni posle nas, oni i mi igramo dobar fudbal. Daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici – zaključio je Zdjelar.

Desni bek Aleksandar Miljković ne veruje da odsustvo navijača može bilo kome da bude prednost u sredu.

Već smo odigrali na JNA jedan takav derbi, meni je to bio prvi bez publike, ali smo se navikli zbog ovakve situacije da igramo pred praznim tribinama. Naravno, derbi je draži i bolji kad ima navijača - kaže Miljković i dodaje:

- U dobrom raspoloženju čekamo meč, imamo dobar period iza nas, ali derbi je specifična utakmica, pokazalo se i kroz istoriju da je forma nebitna, bitni su detalji, sitnice koje mi imamo kao tim. Idemo tamo i očekujem pobedu, naravno -  naglašava Miljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija