• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2021

18:05 >> 20:48

PARTIZAN SE OSVETIO NIŠLIJAMA! NE PAMTI SE OVOLIKI PROMAŠAJI U HUMSKOJ! Parni valjak nastavio gde je stao pre derbija! /VIDEO/

Partizan

PARTIZAN SE OSVETIO NIŠLIJAMA! NE PAMTI SE OVOLIKI PROMAŠAJI U HUMSKOJ! Parni valjak nastavio gde je stao pre derbija! /VIDEO/

Podeli vest

U Humsku je na megdan Partizanu došao Radnički, a to je bila prilika za tim Aleksandra Stanojevića da pobedom malo izleči rane i popravi raspoloženje posle poraza u 164. večitom derbiju! Uspeli su crno-beli pobedivši 2:0

Golovima Asana u 45. i Holendera u 57. minutu Partizan je nastavio sa odličnim rezltatima, ako zanemarimo minuli derbi!

Crno-belima je preostalo da se polako okreću Kupu Srbije!

Foto: Starsportphoto

 

To je takmičenje gde i dalje mogu do trofeja, ali ih u polufinalu čeka nezgodna Vojvodina, koja je prošlog proleća i osvojila trofej u finalu protiv Partizana.

I Radnički i Partizan su mnogo želeli tri boda, iz različitih razloga, ali su izabranici Aleksandra Stanojevića došli do njih!

Nišlije su imale nekoliko lepih šansi, ali je Partizan bio bolji, agresivniji i najviše zahvaljujući sjajnom mladom golmanu Radničkog, Kojiću, gosti su primili "samo" dva gola! Mogao je rezultat da bude mnogo ubedljiviji!

 

PARTIZAN -RADNIČKI 2:0 (1:0)

Stadion Partizana                    Sudija: Miloš Đorđić

Bez prisustva publike

Strelci: Asano 45, Holender 57

Partizan: Popović – Živković, Ostojić, Vujačić, Urošević – Šćekić (od 71. Šćekić), Jojić – Asano (od 63. Stevanović), Suma (od 63. Natho), Jović (od 71. Pavlović)– Holender (od 63 Štulić).

Trener: Aleksandar Stanojević.

Radnički: Kojić – Aksentijević, Bjeličić, Ćirković – Petrović, A. Kovačević, Đuričin, Đuričković, Trifunović (od 10. Gavrić)– Živković, Kasalica.

Trener: Aleksandar Stanković.

TOK MEČA

90. minut - KRAJ SUSRETA! Zaslužena pobeda Partizana!

87. minut - Bio je sebičan Filip Stevanović! Šutirao je, a imao je priliku da na tacni posluži Natha!

85. minut - Sjajni centaršutevi Jojića danas. Ponovo je lepo centrirao iz kornera, ali je Vujačić promašio!

82. minut - Oprezan je bio golman Partizana Popović. Viđena je lepa kontra Radničkog, ali je čuvar mreže domaćina istrčao na 30 metara i otklonio opasnost!

79. minut -Nikola Štulić je ponovo mogao da se upiše u strelce! Ovog puta posle odličnog centaršuta Živkovića! Dobro se kretao mladi špic partizana, ali nije dobro zahvatio loptu...

75. minut -  Dva udarca Natha odbranio je Kojić! Onda je pokušao Urošević, ali ni on nije bio precizan!

74. minut - Lepo je ciljao Aksentijević, a malo je Radnički smanji prednost

73. minut - Lepa prilika za Nikolu Štulića! Nije na vreme podigao glavu Štulić i dozvolio je Kojiću da se ponovo istakne.

71. minut - Završio je meč Aleksandar Šćekić, koga je zamenio Zdjelar. Van igre i  Jović koji ustupa mesto Lazaru Pavloviću.
69. minut - Dvostruka izmena u gostujućem timu. Umesto Đuričkovića i Kasalice, igraće Živković i Mitrović.

66. minut - Ponovo je bio  Ostojić blizu gola posle kornera Jojića! Malo je nedostajalo štoperu crno-belih da se raduje

62. minut - Tražili su crno-beli penal posle starta Miletića! Ali sudija ne misli tako!

60. minut - Šansa za goste, ali kasnio je Đuričanin...

57. minut - GOL! Filip Holedner je pokušavao dosta puta, ali napokon je uspeo u nameri!Jojić je asistirao odličnom napadaču koji je  pogodio malu mrežu....

55. minut - Greši Sejduba Suma na sredini, ali nisu uspeli Đuričković i Kasalica da realizuju dupli pas!

52. minut - Suma je proigrao Asana, ali je uspeo da interveniše Kojić. Najbolji pojedinac u gotujućem timu!

51. minut - Holander je pokušao da proigra Asana. U ofsajdu je bio Japanac...

49. minut - Igor Vujačić je pokušao glavom posle kornera koji je izveo Jojić! Bila je to lepa prilika, ali lopta je otišla visoko preko gola!

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Ima li Radnički snage da napravi iznenađenje?!

Kraj prvog poluvremena! Partizan ima minimalnu prednost pošto je Asano iskoristio poklon igrača iz Niša! 

45. minut - GOL! Sudar Kojića i Stankovića omogućio je Asanu da se 17. put upiše u strelce ove sezone!Pogodio je prazan gol i omogućio  Partizanu da vodi 1:0!

43. minut - Sada su uloge zamenjene! Asanao je uzvratio Joviću, ali mladi napadač šutira pored gola gostiju!

42. minut - Sve je lepo odradio Nemanja Jović lepo je našao Takumu Asana, ali on glavom šalje loptu u ruke Kojića!

37. minut - Nervoza u redovima crno-belih! Ovoga puta Suma je zbog nesmotrenog starta nad Bjeličićem opomenut javnom opomenom! Pre njega je i Ostojić požuteo na početku meča!

35. minut -  Posle kornera Jojića, Takuma Asano je raspalio po lopti, udarac je bio snažan, loptu je na pet metara kačio Slobodan Urošević u nameri da je prosledi u mrežu, a zapravo je sprečio pogodak Japanca!

30. minut - Najnovija informacija! Povredio se na zagrevanju (lakše) IPAK Svetozar Marković, a ne kako jek prvobitno rečeno Stojković! Zbog toga je zaigrao Ostojić! Iz tog razloga Stojković je ustupio mesto bonusu Popoviću!

26. minut - Milorad Kojić je spasio sada Radnički! Fenomenalno je intervenisao nakon sjajne šanse Holednera! Posle ubacivanja Takume Asana, Kojić (22), koji menja Ristića, fenomenalno je odbranio pokušaj glavom sa pet metara Holendera.

Foto: Starsportphoto

 

23. minut - Velika prilika za goste iz Niša! Sve je počelo od Kasalice koji je bobegao Vujačiću, dodao Petroviću koji je pobegao Asanu, ali je Petrović bio ubrzo izblokiran! Lopta se odbila do Stankovića, ali je leđa podmetnuo Marko Živković! Odmah zatim i Miloš Jojić i spasio se partizan

20. minuta - U poslednjih nekoliko minuta nema uzbuđenja, ali Partizan je svakako opasniji i konkretniji!

16. minut - Ponovo je sjajno Suma uposlio svoje saigrače! Ovog puta Jovića! Sviran je ofsajd, ali pogrešno! 

15. minut - Suma je lepo uposlio Šćekića, ali ovaj nije uspeo ozbiljnije da ugrozi golmana Nišlija! Nije očigldno crnogorski reprezentativac očekivao ovako majstorsku loptu...

13. minut - Prvi žuti karton na meču zaradio je iskusni Bojan Ostojić.

12. minut - Stativa Vujačića! 

10. minut - Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Nenad Gavrić, zamenio je Trifunovića koji se povredio!

8. minut - Dobra prilika za Holendera otišla je u nepovrat! Dubinski pas Miloša Jojića prihvatio je Filip Holender, ali je loše šutirao...

7. minut - Prvu šansu na meču  imao je Bojan Ostojić! Bio je sam i neometan, ali nije na pravi način zahvatio loptu glavom! Inače, korner je odlično izveo na ovom meču kapiten tima, Miloš Jojić!

2. minut - Pošto je ipak golman Popović na terenu, stekli su se uslovi da malo odmori Svetozar Marković, kao drugi bonus. Mladog defanzivac zbog velikog broja utakmica ovog proleća ustupio je mesto Bojanu Ostojiću.

1. minut - Počeo je meč uz nekoliko minuta zakašnjena! Neposredno pred početak utakmice, trener Stanojević je promenio golmana, pa će umesto najavljenog Vladimira Stojkovića koji se povredio nekoliko minuta pred meč , braniti mladi Aleksandar Popović.

 

 

18:52-  Na ove igrače Stanojević i Stanković još mogu da računaju! Partizan: Popović, Miljković, Ostojić, Obradović, Zdjelar, Natho, Lutovac, Stevanović, Bajbek, Štulić. Radnički: Ilić, Gavrić, A. Marković, F. Marković, Mitrović, Pantelić, Živković.

18:41- Crno-beli su na svom stadionu neporaženi od decembra 2019! Dobili su 19 prevenstvenih, dva meča kvalifikacija za Ligu Evrope i četiri u Kupu Srbije!

18:32 - Radnički je u seriji od četiri meča bez pobede, od čega su tri vezana poraza, pa sa novim šefom stručnog štaba želi da popravi utisak! Nekoliko igrača u gostujućem timu nosilo je  u prošlosti dres Crvene zvezde, dok je Aksentijević nosio crno-beli opremu...

18: 21 Aleksandar Stanojević je i rekao uoči utakmice sa Radničkim da Partizan ima obavezu da dobija utakmice, sve do kraja!

18:16- Poraz na Čairu (1:0) krajem oktobra bio je prvi koji je Stanojević doživeo po povratku u Partizan! Verovatno je taj kiks u velikoj meri ugasio šanse crno-belih da se vrate u šampionsku trku! Sigurno sada beogradska ekipa želi da se osveti Nišlijama!

18.05 - Dobar dan i dobrodošli u  tekstualni prenos utakmice 31. kola Superlige. U Humskoj se sastaju Partizan i Radnički iz Niša!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17