• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2021

17:10 >> 19:59

PARTIZAN PREŽIVEO ŠABAC! Gordić IZLUDEO crno-bele! /VIDEO/

Partizan

PARTIZAN PREŽIVEO ŠABAC! Gordić IZLUDEO crno-bele! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu iz Šapca sa 2:1 (1:1) u 32. kolu Superlige Srbije

Kockao se Aleksandar Stanojević pošteno u Šapcu, hodao je Partizan na ivici na gostovanju "fenjerašu", ali crno-beli idu kući sa tri nova boda na svom kontu - 2:1 (1:1). 

Počelo je košmarno za viceprvaka države, posle samo 100 sekundi Mačva je povela golom Branislava Kneževića nakon velike gužve u kaznenom prostoru. Nakon samo deset minuta, imaoo je domaćin novu veliku šansu. 

Foto: Starsportphoto

Ponovo je Knežević bio u centru zbivanja, Stojković je fantastično intervenisao, a Zdjelar je raščistio gužvu pred svojim golom. 

Razigrao se Partizan u nastavu, a najzaslužniji što Mačva nije doživela debakl bio je Miloš Gordić koji je u prvom poluvremenu upisao 10 odbrana. Ipak, udarac Takume Asana iz 43. minuta nije mogao da zaustavi. Ispao je kapiten i najiskusniji igrač Filip Pejović, lopta se odbila na drugi stativu, a Japanac je poslao u nebranjeni deo gola. 

Tek što je počelo drugo poluvreme pripretio je Filip Stevanović iz slobodnog udarca, ali je Gordić nastavio da brani sve. Ponovo je njegova odbrana komično ispala. Posle prelepog pasa Bibrasa Natha stigla je do Lazara Markovića koji donosi preokret i tri boda crno-belima na teškom gostovanju. 

MAČVA - PARTIZAN 1:2 (1:1)

Strelci: Knežević 2 - Asano 43, Marković 55

Stadion: "FK Mačva Šabac"

Sudija: Tomić Pavle

Mačva: Gordić - Pejović, M. Mijailović, Sladojević, O. Mijailović - Knežević, Adamović, Subotić - Đoković, Trimanović, Ćirković
Trener: Alfred Jermaniš

Partizan: Stojković - Miljković, Vujačić, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Natho - Marković, Pavlović, Asano - Štulić
Trener: Aleksandar Stanojević 

Tok meča:

Drugo poluvreme:

83. minut - Imao je sada Sejduba Suma dobru poziciju da proigra nekoga od saigrača. Ipak, Gvinejac je napravio potez više, propala je lepa prilika za Paritzan!

79. minut - Pokušala je sada Mačva preko Tripkovića da ugrozi Vladimira Stojkovića, ali je falio dobar završni pas!

74. minut - Pao je sada Nemanja Jović u kaznenom prostoru Mačve nakon duela sa Sladojevićem, ipak sudija Tomić samo je odmahnuo rukom!

Foto: Starsportphoto

68. minut - Povukao se Partizan nakon Markovićevog gola. Crno-beli kotrolišu dešavanja na sredini terena, ali igraju bez rizika

63. minut - Oprobao je svoj udarac sada i Filip Holender, ali bez opasnosti po Mačvu!

60. minut - Neoprezno se Aleksandar Miljković zaleteo na Miloša Gordića, a golman Mačve izvukao je deblji kraj nakon sudara!

56. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Preokrenuo je Partizan golom Lazara Markovića! Ponovo je odbrana Mačve katastrofalno odreagovala, krilo crno--belih je ostalo samo na desnoj strani, a bivši igrač Liverpula lako je savladao Gordića!

51. minut - Miloš Gordić je za nepunih sat vremena upisao 11 odbrana!

Foto: Starsportphoto

48. minut - Oštar start Ognjena Mijailovića na dvadesetak metara od gola, "požuteo" je štoper Mačve. Pokušao je Stevanović iz slobodnog udarca, ali nastavlja Gordić da briljira na golu!

Prvo poluvreme:

45. minut - Oštar start Nikole Štulića u finišu prvog poluvremena! Mogao je mladi napadač Partizana ozbiljnije da povredi Mijailovića, ali je defanzivac Mačve, na sreću, dobro! Gotov je prvi deo igre!

43. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Pukla je odbrana Mačve prvi put na meču i odmah to kažnjava Takuma Asano! Prošao je Miljković po boku, lopta je posle rikošeta stigla do Japanca koji je lako šalje u dalji ugao - 1:1!

41. minut - Pokušao je sada Takuma Asano da probije po levoj strani, ali je ponovo odbrana Mačve bila fantastična.

36. minut - Opao je ritam utakmice u poslednjim minutima. Partizan obleće oko kaznenog prostora Mačve, ali bezuspešno za sada!

31. minut - Istrčao je sada Nikola Štulić sam pred Miloša Gordića. Ipak, ponovo je golman Mačve sjajno intervenisao i sačuvao svoj gol!

28. minut - OGROMNA PRILIKA! Imala je Mačva sada tri zicera da savlada Vladimira Stojkovića, šutirao je prvo Branislav Knežević, potom je pokušao i Trimanović, ali je Zdjelar raščistio sa gol linije!

25. minut - Novi šut ka golu Mačve, sada je pokušao Bibras Natho!

Foto: Starsportphoto

21. minut - "Mrtva" šansa sada za Nikolu Štulića, ali je Miloš Gordić ponovo fantastično intervenisao. Svenula je potom kontra Mačve, pokušao je Ćirković sa distance, lopta je otišla preko gola! Ostaje 1:0 za Mačvu

19. minut - Nižu se šanse crno-belih! Nakom nekoliko minuta "predaha" za odbarnu Mačve, opasnost se vratila. Sada je svoj udarac oprobao Lazar Pavlović ali bez opasnosti po Miloša Gordića!

13. minut - Sve opasniji i ofanzivniji je Partizan. Sada su pokušali Natho i Asano, ali je Gordić upisao i petu intervenciju danas! Sjajno izdanje golmana Crvene zvezde koji je na pozajmici u Mačvi.

9. minut - Nova velika šansa za crno-bele! Gordić je ponovo savšreno intervenisao nakon šuta Nikole Štulića!

Foto: Starsportphoto

8. minut - Prvi korner za Partizan i odmah velika opsanost po gol Miloša Gordića. Ubacio je loptu u peterac Bibras Natho, stvorila se gužva. Ipak, mladi golman Mačve je dobro reagova, ostaje 1:0!

5. minut - Uzvraća Partizan sa druge strane, centrirao je Slobodan Urošević, ali je njegova lopta završila u gol-autu!

2. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Kakav start Mačve! Pripretio je prvobitno Đoković sa desne strane, a potom je Branislav Knežević savladao Stojkovića i doneo prednost domaćinu! Hladan tuš za Partizan posle samo 100 sekundi! 

1. minut - Utakmica je počela!

17:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 32. kola Superlige Srbije između Mačve iz Šapca i beogradskog Partizana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17