• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2021

18:10 >> 21:02

MARKOVIĆ SRUŠIO VOŠU I ZAKAZAO NOVI VEČITI DERBI! Partizan i Zvezda u FINALU Kupa Srbije! /FOTO/VIDEO/

Partizan

MARKOVIĆ SRUŠIO VOŠU I ZAKAZAO NOVI VEČITI DERBI! Partizan i Zvezda u FINALU Kupa Srbije! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu sa 1:0 (1:0) u reprizi prošlogodišnjeg finala Kupa Srbije i tako zakazali megdan sa Crvenom zvezdom u borbi za trofej

Imaće Srbija i treći večiti derbi ove godine i to vredniji od prethodnih! 25. maja će duel Crvene zvezde i Partizana odlučiti ko je novi osvajač Kupa Srbije. Crno-beli su u polufinalu nadigrali Vojvodinu sa 1:0 (1:0) i tako se ravanširali za prošlogodišnji poraz u finalu! 

Foto: Starsportphoto©

Pravi, "muški" fudbal viđen je na "Karađorđu", ne mnogo lepih poteza, ali sa mnogo duela i borbe. Poslali su Lalatović i Stanojević "vojnike" na teren, a jedna greška rešila je meč. Srušio je Andrić Lazara Markovića na ivici kaznenog prostora, a posle faula Svetozar Marković savladao je Gorana Vukliša i doneo trijumf crno-belima! 

Pokušavala je Vojvodina u prvom poluvremenu iz kontre da ugrozi gol rivala, dok su se uloge u nastavku promenile. Voša je pretila, a najbolju šansu imao je Nemanja Čović u 61. minutu kada je Vladimir Stojković dva puta "čupao" loptu sa gol-linije! 

VOJVODINA – PARTIZAN 0:1 (0:1)

Strelac: S. Marković 11

Stadion: Karađorđe  Sudija: Srđan Jovanović

Vojvodina: Vukliš – Andrić, Bralić, Saničain, Đorđević – Stojković, Drinčić – Bojić, Gemović, Čović – Mrkaić.

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Asano, Natho, L. Marković – Holender.

Tok meča:

Drugo poluvreme:

89. minut - Igraće se još četiri minuta na "Karađorđu" nisu zadovoljni na klupi Vojvodine odlukom glavnog sudije Srđana Jovanovića!

81. minut - Ogromna prilika za Partizan u samom finišu meča, šutirao je Jojić, ali je pogodio jedinog igrača koji je branio gol, nakon toga i ofsajd Jovića.

76. minut - Pokušao je Miloš Jojić sa dvadesetak metara udaljenosti iz slobodnog udaraca, ali bez opasnosti po Vukliša!

72. minut - Druga prinudna izmena Voše, nakon Uroševića i Natho zbog povrede napušta teren, na terenu je Nemanja Jović!

67. minut - Opao je pritisak Vojvodine, ali crno-beli nemaju napadačke ambicije posle datog gola!

61. minut - NAJBOLJA PRILIKA NA MEČU! Šutirao je Čović glavom posle kornera, ali je Vladimir Stojković dva puta sa gol linije vraćao loptu! 

59. minut - Sve ozbiljnije preti Vojvodine u nastavku meča, obleću Lale oko Partizanovog kaznenog prostora, ali za sada bez opastnosti po gol Vladimira Stojkovića!

56. minut - Velika prilika za Lazara Markovića koji je bio najbrži u kontri, ipak pogađa samo spoljni deo mreže!

Foto: Starsportphoto©

53. minut - Mnogo prekida na obe strane, sada je Lazar Marković laktom udario Andrića, biće sve u redu sa bekom Vojvodine!

50. minut - Ogromna prilika za Vukadinovića, ali je Stojković dobro reagovao i tom prilikom povredio butinu. Naleteo je kolenom na njega Slobodan  Urošević. 

48. minut - Izborio se Miloš Jojić za šut, prvi put je izblokiran, a drugi udarac završio  je daleko preko gola. 

47. minut - Korner za Partizan na startu drugog dela igre, sevnula je kontra preko Bojića, ali je Vujačić napravio "taktički" faul!

Prvo poluvreme:

45. minut - Igraće se još minut na "Karađorđu"! 

43. minut - Imao je Nemanja Čović sada solo akciju, ali nije to ispalo kako je on zamislio. Šutirao je napadač Voše, a od svega samo gol-aut za Stojkovića.

38. minut - Velika tenzija u ovim momentima, zbog prigovora je "požuteo" Andrić, a potom je javnu opomenu zaradio i Aleksandar Šćekić koji je šutnuo loptu nakon dosuđenog faula!

34. minut - Značajno je opao ritam utakmice u poslednjih desetak minuta. Mnogo faulova na sredini terena. 

29. minut - Imao je sada trenre Vojvodine verbalni okrašaj sa glavnim arbitrom, nezadovoljan je Lalatović odlukama sudije Jovanovića u dosadašnjem delu meča!

25. minut - Veliki problemi za Vojvodinu posle prekida Partizana. Igor Vujačić je prebacio loptu sa prve stative do Šćekića koji nije najbolje zahvatio loptu. Od svega novi korner za crno-bele!

Foto: Starsportphoto

23. minut - Krenula je Vojvodina otvorenije posle primljenog gola, a nakon jedne greške Slavka Bralića otvorila se kontra za Holendera. Imao je reprezentativac Mađarske priliku da savlada Vukliša, ali ga je sustigao Bralić i ispravio svoju grešku!

18. minut - Prošao je Andrić dobro po desnoj strani, ali je njego centaršut bio katastrofalan. Ipak, biće korner za Vojvodinu

14. minut - Beležimo i prvu opasnost pred golom Partizana, centrirao je Drinčić, a glavom je šutirao Siniša Saničanin, bio je to lak posao za Vladimira Stojkovića!

11. minut - GOOOOOOOOOL! Uigrana akcija Partizana, Jojić je na petercu pronašao Svetozara Markovića koji glavom pogađa gol Vojvodine! Crno-beli vode sa 1:0!

8. minut - Dobija Nemanja Čović žuti karton zbog oštrog starta na Miljkoviću! Udario je napadač Vojvodine otvorenim đonom Miljkovića u koleno, a pitanje je da li će bek crno-belih moći da nastavi meč. 

6. minut - Umalo da golman Vojvodine Goran Vukliš postane tragičar! Šutirao je Bibras Natho, a čuvaru mreže Lala je lopta prošla kroz ruke... Stativa je spasila Vojvodinu!

4. minut - Konkretniji Partizan na startu meča, posle jedne akcije imaće Jojić priliku iz korenar, ali bez opasnosti po Vukliša!

1. minut - Sa centra su krenuli crno-beli!

18:10 - Dobro došli na lajv prenos polufinalne utakmice Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana. Sve detalje sa meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija