• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

11:16

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI! Svi u neverici zbog Asana! Evo koliko je novca dobio, a koliko i šta mu duguje Partizan!

Partizan

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI! Svi u neverici zbog Asana! Evo koliko je novca dobio, a koliko i šta mu duguje Partizan!

Podeli vest

Takuma Asano je napustio Partizan, tvrdi da mu klub duguje neisplaćene zarade, a s druge strane crno-beli prete tužbom

Iz kluba je najavljeno da će se uraditi sve kako bi Japanac bio sankcionisan. Kako prenosi Mocartsport iz kluba navode  da je Japanac od početka godine dobio čak 240.000 evra, a da je uz to odbio transfer. 

Takođe, klub mu je navodno našao novu destinaciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je Asano želeo samo u Zapadnu Evropu.  Kako se navodi, Asano je u Japan otišao u petak i od tada se nije javljao klubu, već se crno-belima obratio njegov advokat sa porukom da se više neće vraćati u Humsku. 

Foto: Starsportphoto

Asano i Partizan će završiti na sudu

Partizan ističe da je plate za januar i februar dobio na vreme, a da je posle žalbi od strane Asana najboljem strelcu Partizana isplaćeno i 140.000 evra duga iz prošle godine u martu. Od početka godine ukupno 240.000.

Dug postoji, on kako poručuju iz Humske u visini od 35.000 evra i datira iz prošle godine. Takođe, tvrde to ne može biti osnov za jednostrani raskid.  Za tako nešto u očima FIFA potrebno da igrač tri meseca uzastopno ne dobije ni dinara. Duguju se i bonus, jedan je za plasan u grupu Lige Evrope 2019. godine i iznosi 30.000 evra, a drugi jednakog iznosa je aktiviran nakon što je Asano dao 15 golova u sezoni. Asano se žalio da mu klub nije plaćao kirije za stan. Četiri takve rate crno-beli su ostali "kratki“ stanodavcu.

 

Crno-beli će angažovati advokata Zorana Damjanovića koji im je na sudu pomogao da dobiju Sedrika Goguu, a crno-beli će tražiti 3.000.000 evra odštete. U klubu su uvereni da će slučaj dobiti, ali će sve to na sudu trajati minimum dve godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 2 godine

Znas kada ce neki stranac koji nesto vredi sada doci u partozan? Nikada.

Mole

pre 2 godine

Sta je sa vama pa zar nista da se najezis ili smrznes dileje......

Deki

pre 2 godine

Uorava napolje bre! Sram vas bilo, oterasi str najboljeg igraca... odlazite lopine jer se stadioni uskoro otkljucavaju....a onda cete da vidite sta Grobari misle o vama!!!!

goran

pre 2 godine

isplatili mu dug iz prošle godine u ovoj godini i govore kako mu nisu dužni. Sramotno pa da je bilo koji klub u pitanju. Momak je pošteno radio svoj posao, jer je igranje fudbala svuda u svetu posao sem kod nas, i zaslužio je da mu se plati. Neka kažu za koliko je trebao biti prodan. To ih boli. Em su mu zakinuli na kiriji i naplatama em bi da na njemu zarade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija