• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2021

09:02

BRIGAMA NIKAD KRAJA! Partizan NE MOŽE da dovede POJAČANJA!

Partizan

BRIGAMA NIKAD KRAJA! Partizan NE MOŽE da dovede POJAČANJA!

Podeli vest

Izuzrtno loša sezona je iza košarkaškog kluba Partizan, a lošim vestima i događajima se ne nazire kraj

Partizan u ovom momemntu ne može da dovodi nove igrače! 

Informacija Sportskog žurnala je zatekla navijače crno-belih koji su se taman ponadali da će doći svetliji dani za njihov klub! Sve ovo je posledica zabrane Košarkaškog arbitražnog tribunala koji je Partizan dopisao na listu klubova u kom su već Olimpijakos, AEK i Banvita, koji FIBA organ jedine tretira „grešnim“ u 2021.

Foto: Starsportphoto

 

Na zvaničnom sajtu BAT-a ne može se saznati ko je i za koji iznos blokirao crno-bele, ali pretpostavlja se da su u pitanju dugovi koji su tu godinama!

Nedavno je predsednik Ostoja Mijailović rekao da klub plaća čak rate Aleksu Mariću, iako je prošlo deset godina otkako je nekadašnji reprezentativac Australije napustio Beograd.

Žurnal ističe da je BAT izrekao Partizanu novčanu globu u iznosu od 30.000 evra zato što crno-beli nisu poštovali termin plaćanja duga nekadašnjem treneru, Dušku Vujoševiću. Trofejni strateg dogovorio se sa čelnicima da zaostale prinadležnosti dobije u više rata, ali sudeći prema poslednjem razvoju događaja dinamika ispate nije poštovana.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Ipak razloga za nervozu u klubu još nema, jer je zabrana izrečena pre deset dana, a pošto ni FIBA, ni BAT nisu ažurni po pitanju objavljivanja informacija, moguće da je Partizan u međuvremenu platio ono što su poverioci od njega zahtevali....

Zabrana BAT-a odnosi se samo na košarkaše iz inostranstva. Zato je Partizanu važnije kakav će tim da skocka tokom leta za narednu sezonu. Dotad bi svi dugovi morali da budu namireni ili prolongirani kako se ne bi našli pred Tribunalom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija