• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2021

15:44

POSLE LOMA RUKE NESTRPLJENJE SVE VEĆE! Obradović se nada skorom povratku! Hoće li biti spreman za FINALE KUPA?

Partizan

POSLE LOMA RUKE NESTRPLJENJE SVE VEĆE! Obradović se nada skorom povratku! Hoće li biti spreman za FINALE KUPA?

Podeli vest

Sve su manje šanse da se Partizan u finalu Kupa Srbije osloni na pouzdanog defanzivca Ivana Obradovića

Plan je bio da se levi bek Ivan Obradović ove nedelje priključi treninzima prvi put posle loma šake, ali pošto će tek sutra odraditi prvi individualni trening u „Zemunelu“, ostaje mu samo dve nedelje da se spremi za okršaj sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije!

To jeste dovoljno vremena da uhvati ritam, ali pošto je bek, a bekovi izvode aute ogroman je rizik forsirati nekadašnjeg reprezentativca!

Stručni štab će ga čekati  do poslednjeg časa... 

- Osetio sam bol, nesvestan da je reč o ozbiljnoj povredi. Prošle su dve sedmice, očekivao sam da ću se ranije na terenu ali ću od ponedeljka verovatno početi da trčim - pojasnio je Obradović, uz napomenu da održava tonus tela vežebama za noge, stomak i leđa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija