• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

12:29

NOVA PARTIZANOVA "ZLATNA KOKA"! Crno-beli očekuju 10 MILIONA za mladog napadača!

Partizan

NOVA PARTIZANOVA "ZLATNA KOKA"! Crno-beli očekuju 10 MILIONA za mladog napadača!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nemanja Jović ostaće u Humskoj i naredne godine

I dok se fudbaleri crno-belih spremaju za duel sa Voždovcem i finale Kupa Srbije, sportski sektor užurbano radi na pripremi letnjeg prelaznog roka, a jedna od glavnih tema je i mladi Nemanja Jović.

Foto: Starsportphoto

Iako je Jović tokom proleća eksplodirao i iz nedelje u nedelju pokazivao raskošni talenat, uprava crno-belih rešila je da ga ne proda tokom leta uprkos brojnim interesovanjima. 

Kako prenosi "Mozzart sport", grčki Olimpijakos je izuzetno zainteresovan da dovede još jednog talentovanog "klinca" iz Superlige u Pirej, ali Partizan nije spreman da se odrekne mladnog veziste pre vremena. 

Foto: Starsportphoto

Glavni razlog je činjenica da Jović ostaje "bonus" igrač, te da bi i naredne godine mogao da popunjava jedno od dva mesta u timu. U kalendarskoj 2021. Jović je odigrao svaku utakmicu u Superligi, a na većini je bio i starter. Pored toga, crno-beli očekuju da će mu cena naredne sezone značajno porasti. 

Po očekivanjima sportskog sektora u Humskoj, Jović bi tek sledeće godine trebao da pokaže sav svoj raskošni talenat, još ako se izbori plasman u grupnu fazu Lige konferencija, pa Nemanja bude na oku evropskim skautima, procena je da bi njegova vrednost trebalo da dostigne 10.000.000 evra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvezdas

pre 2 godine

Nisu oni nasa zvezda da prodaju decu cim se pojavi neko za male pare.

moma52

pre 2 godine

Rođen je da bude veliki fudbaler.Neka mu Bog da sreće da bude zdrav,a brzina, lakoća i lepršavost pokreta uz istančan osećaj za igru, su garancija da će imati vrhunsku karijeru.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija