• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

13:49

"SILUJTE ME AKO PARTIZAN NE OSVOJI KUP"! Stojković doliva ulje na vatru pred derbi!

Partizan

"SILUJTE ME AKO PARTIZAN NE OSVOJI KUP"! Stojković doliva ulje na vatru pred derbi!

Podeli vest

Pored trenera Partizana Aleksandra Stanojevića i Vladimir Stojković je imao poruku pred finale Kupa sa Zvezdom (utorak, 19.00, Arena 1)

Vladimir Stojković kaže da creno-beli nisu pod protiskom i da moraju da osvoje Kup.

- Mislim da pre svega nemaju neki prisitak, i ne treba da ga imaju. Uradili su previše ove sezone, vezali su toliko pobeda, i ja sam kao kapiten posnosan, kao i šef. U nekim drugim vremenima bi ove pobede sigurno donele titulu - kazao je golman Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Potom je dolio ulje na vatru.

- Nislim da na njima ne treba da bude pritisak. Šta god da se desi, ja sam krivac, i ja sam taj koji će preuzeti sve na svoja leđa, sve! I mene, što se kaže žargonski, "silujte" ako ne uzmemo kup. Ja ovaj kup moram da donesem. Mislim da oni (saigrači) nemaju nikakav pritisak i da je sve na meni - poručio je Stojković.

Na pitanje da li bi voleo da penali odluče pobednika, Stojković je dao kratak odgovor:

- Ako budu penali, osvojićemo sigurno, voleo bih i pre toga da se završi, dugo je 90 minuta i produžeci, ali svakako sam na rapsolaganju šefu za i da izvedem penal.

Aleksandar Stanojvić je istakao da je Partizan dobio samo 40 karata, kao i Zvezda, a da će povući ekipu sa terena i neće igrati ukoliko bude više ljudi na stadionu od predviđenog broja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

MOŽEŠ TI DA POVUČEŠ KOGA HOĆEŠ. UEFA JE ODOBRILA 30%.ZVEZDA JE ODGOVORNA SAMO INSPEKCIJI I KOMUNALNOJ POLICIJI. MOGLI BI DA SNOSITE POSLEDICE ZA POVLAČENJE EKIPE.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija