• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

18:55

NAPOKON SE OGLASIO! ASANO OTVORIO DUŠU JAPANCIMA! Bilo je problema! BIO SAM ZABRINUT!

Partizan

NAPOKON SE OGLASIO! ASANO OTVORIO DUŠU JAPANCIMA! Bilo je problema! BIO SAM ZABRINUT!

Podeli vest

Takuma Asano je potvrdio da je samoinicijativno napustio Partizan

Doskorašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Japana, Takuma Asano poručio je za tamošnje medije da je napustio Srbiju zbog toga što nije na vreme dobijao novac, ujedno uveravajući da će mu igre u dresu nacionalnog tima pomoći da pronađe novi klub, uz nadu da će to biti neki iz pet najjačih liga Evrope!

Foto: Starsportphoto

 

- Imao sam probleme sa isplatom plata, a ugovor sam raskinuo usled zabrinutosti. Od tog trenutka otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti na reprezentativnom planu, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu za ovaj dan - istakao je Asano u razgovoru za medije u Japanu.

On se preselio se u region Kanto, kako bi se stavio na raspolaganje selektoru Hadžimu Morijasu za utakmice sa Mjanmarom, Tadžikistanom i Kirgistanom. Inače, Japan je lider Grupe F sa 15 bodova iz pet susreta!

Foto: starsport

 

- Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline zabrinuti, ali mene stvarno nije briga. Aktivnosti u državnom timu su mi izuzetno važne pred za nastavak karijere. Pre svega, da se borim najviše što mogu na svakom meču. Još ništa nismo rešili po pitanju plasmana, ali bih želeo da posao završimo što pre.Skoro mesec dana nisam odigrao zvaničnu utakmicu, moram da vratim taj osećaj. Prilagodio sam treninge uz pomoć kondicionog trenera iz reprezentacije Japana, ne verujem da će dugo odsustvo predstavljati problem. Od danas krećem sa grupnim treninzima i svakodnevno ću podizati formu. Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mundijalu. Sve ukazuje da će se to desiti - zaključio je Asano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mii

pre 2 godine

Ma bravo bre, prvi dan kad ne isplate platu tuzba i otkaz. Da tako radimo u Srbiji bilo bi bolje svima!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija