• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

12:35

PARTIZAN "ČERUPA" VOJVODINU! Još jedan igrač Novosađana bi mogao da završi u Humskoj!

Partizan

PARTIZAN "ČERUPA" VOJVODINU! Još jedan igrač Novosađana bi mogao da završi u Humskoj!

Podeli vest

Siniša Saničanin je prvo pojačenje Partizana ovog leta, a možda neće biti i jedino pojačanje koje će crno-beli dovesti iz Novog Sada

Partizan je zainteresovan za Miljana Vukadinovića, prenosi Mondo. Crno-beli već dugo prate igre Vukadinovića, koji je jedan od najboljih krilnih fudbalera u Superligi, a uklapa se i u viziju trenera Aleksandra Stanojevića.

Vukadinović je u Vojvodinu stigao u januaru 2020. godine, posle odličnih igara za Napredak, a sa timom Nenada Lalatovića osvojio je i Kup Srbije - upravo protiv Partizana kada je i postigao gol kojim su "lale" povele.

Foto: Starsportphoto

Miljan Vukadinović

Sigurno da ima interesovanja, ali nismo ni u kakvim pregovorima, bar ne još uvek. Mene niko nije kontaktirao... - poručio je kratko Vukadinović.

Ugovor sa "lalama" mu traje još godinu dana, što znači da bi za njega trebalo da se plati obeštećenje.

Vukadinović je ponikao beogradskom Hajduku s Liona, a od domaćih klubova nastupao je još za Zemun i Napredak, dok ima internacionalno iskustvo iz Češke, gde je igrao za MAS Taborsko, Mladu Boleslav i  Slaviju Prag.

U minuloj sezoni je dao 11 golova i imao pet asistencija u 34 nastupa za Lale, među koje je stigao januara 2020. iz Kruševca.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
markos

pre 3 godine

Dobar je Vukadinovic i bio bi od velike koristi s obzirom da je izgubljen Asano. Medjutim, nije samo Miljan u pitanju, Partizan zeli i Stojkovica,desnog beka,pa se moze zavrsiti sa trojicom pridoslica iz Vojvodine. Dobri su igraci,zreli,u najboljim igrackim godinama a slobodni ili pri kraju ugovora sto CrnoBelima svakako odgovara.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija