• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

20:56 >> 20:57

PARTIZAN PREŽIVEO DRAMU! Majstorica u POLUFINALU KLS-a!

Partizan

PARTIZAN PREŽIVEO DRAMU! Majstorica u POLUFINALU KLS-a!

Podeli vest

Košarkaši Partizana izjednačili su na 1:1 u polufinalnoj seriji Košarkaške lige Srbije protiv Mege

Ponovo su se crno-beli igrali sa živcima navijača koji su ovoga puta bili u dvorani, ali je ishod zadovoljavajući za sve pošto će se igrati i treći meč između Partizana i Mege! Četa Aleksandra Matovića uspela je da slavi u meču koji je bio eliminacioni za njih i to posle slabog starta meča - 81:77 (12:25, 28:13, 23:23, 18:16).

Kao "meč viner" istakao se Rade Zagorac koji je u nedostatku boljih rešenja na isteku napada "opalio" dve trojke i pocepao mrežu Mege za nedostižnih +6 na dva minuta do kraja susreta. Ipak, uspela je Mega da veže četiri brza poena nakon čega je Filip Petrušev zaradio nesportski faul koji je Dangubića poslao na liniju penala. 

Crno-beli su potom izgubili loptu, Mega je krenula u kontru, ali je Milenko Tepić promašio otvorenu trojku, te će se igrati i majstorica u nedelju! 

Foto: Starsportphoto

Slutilo je u prvoj četvrtini na debakl Partizana, Mega je imala u +15 pred kraj prve deonice, ali je uspeo Aleksandar Matović da razmrda svoje košarkaše. Crno-beli su se razmrdali nakon uvodnih 10 minuta, a na krilima Alekse Stepanovića Partizan je brzo stigao do izjednačenja. 

U drugom poluvremenu viđena je prava "muška" borba. Niko nije imao osetniju prednost, ali se desio veoma bitan detalj kada se povredio Fili Petrušev, delovalo je da se MVP ABA lige neće vraćati na Parket, ali je usledila serija Partizana sredinom poslednjeg perioda, te je Jovanović morao da ga pošalje na parket što je svakako dobar znak. 

Foto: Starsportphoto

Sjajno je delovala saradnja Erika Mike i Ognjena Jaramaza, a plej crno-belih je na ovom meču ostvario i "dabl-dabl" pošto je utakmicu završio sa 11 poena i 10 asistencija. Sa druge strane po 13 koševa su postigli Marko Simonović i Filip Petrušev, četa Vladimira Jovanovića je u većem delu meča imala problema sa ličnim greškama posebno u centarskoj liniji.

PARTIZAN - MEGA SOCCERBET  81:77 (12:25, 28:13, 23:23, 18:16)

Hala sportova "Ranko Žeravica"   

Partizan: Mika, Zagorac, Petrović, Pejdž, Dangubić, Stepanović, Jaramaz, Miletić, Veličković, Perkins, Janković, Trifunović. Trener: Aleksandar Matović

Mega Soccerbet: Petrušev, Tepić, Kljajević, Momirov, Novak, Simonović, Cerovina, Matković, Kazalon, Milosavljević, Simanić, Langović. Trener: Vladimir Jovanović




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija